allkuponkodok.org
Főoldal Üzletek Smilezor Kuponok

Smilezor Kuponok - Szeptember 2023

Ne habozzon, ha felfed egy Smilezor Kuponok -et, ha engedményt kap 55% -ig, ezen a környéken: Szeptember 2023.

HIRDETÉS

 • Alkalmazza az összes Smilezor kódot fizetéskor egyetlen kattintással.

  Több mint 2 000 000 felhasználó megbízható

  Ellenőrzött

 • FAQ for Smilezor

  Biztosít a Smilezor elégedettségi garanciát?

  A Smilezor cégnél garantálják az eredményeket. Ha nem elégedett az eredménnyel, új tervet ajánlanak fel Önnek. A Smilezor láthatatlan fogszabályzóinak viselése számos előnnyel jár: Kiszámíthatóság: A kezelés időtartama a fogszabályozás megkezdése előtt meghatározható, és nem kell elköteleznie magát a terv megtekintése mellett. A kezelés ideje alatt nem szükséges kéthetente felkeresni a rendelőt. Szükség esetén fogszabályzót készítünk a kezelés elejétől a végéig. A kényelem kompromisszumok nélkül, a fogszabályozó átlátszó orvosi műanyagból készült, és jól néz ki, így magabiztos maradhat.

  Milyen anyagokból és technológiából készülnek Smilezor láthatatlan fogszabályzói?

  Az Invisible fogszabályozó rendszerek áttetsző (láthatatlan, biokompatibilis műanyag) vezetők sorozata, amelyek finoman, lépésről lépésre mozgatják a fogakat ideális helyzetükbe. Rendkívül pontos és hatékony fogászati ​​szoftveren alapul, amellyel a Smilezor képes megtervezni a várható helyzetet. A legmodernebb szoftvereknek köszönhetően ez az esztétikus és higiénikus fogszabályozási rendszer pontosabban és gyorsabban működik, mint a hagyományos fogszabályzók. A tervezés befejezése után az eszközt 3D nyomtatóval állítják elő.

  Smilezor elfogad részletfizetést?

  A fogszabályozás 425 000 forintba kerül két ütemben, a kezelés időtartamától függetlenül. A részletfizetés kényelmes megoldás, hiszen a kezelés napi két csésze kávéba kerül. A terv áttekintése után, ha a kezelés mellett dönt, az első 150 000 Ft részletet köteles fizetni. Ezt követően a megtisztított sín átvétele után a következő fizetés szükséges. Összesen 12 részletből áll, havonta fizetendő, havi 28 750 forint értékben. Az utolsó 12 befizetés teljesítése után Smilezor elküldi az összes fennmaradó síneket.

  Mennyit spórolhatok a Smilezor webáruházában?

  Az elmúlt hónapban szinte minden Smilezor webáruházában történő vásárlás során a vásárló megtakaríthat Ft17-t. Nagyszabású promóciók és éves kedvezmények révén az ügyfelek több Kuponok -t is kaphatnak a Smilezor -től, hogy többet takaríthassanak meg!

  Miért érvénytelen a Smilezor promóciós kódja?

  Smilezor határidőt szab meg minden promóciós kód számára, kérje, használja a promóciós kód tényleges idején belül. Ha túllépi a használati időt, a Smilezor promóciós kódja nem lesz elérhető. A promóciós kódok használatához kapcsolódó bevezetések lesznek a smilezor.hu webhelyén. Jelentkezzen be a smilezor.hu-ra, hogy megtekinthesse és megtalálja a szükséges választ.

  Smilezor-nek lesz egy fekete pénteki promóciója?

  Igen. A 2023 "fekete péntek” év végi beépülő eseménye minden bizonnyal különleges meglepetéseket hoz a Smilezor ügyfeleknek! Szuper Smilezor kedvezmények várják Önt!

  További Akciók, mint Smilezor Kedvezmény Kódok

  • Ajánlatok

   Ingyenes Szállítás A Crystalnails.hu Oldalon

   Crystal Nails Kupon Lejár 30-9-23
  • Ajánlatok

   Ingyenes Szállítás A Vagyaim.hu Oldalon

   Óvszer-M Kupon Lejár 1-1-24
  • Ajánlatok

   Póló Nyújtható Supima Ccottonban V-nyakú 16,90 Euróért A INTIMISSIMI

   Intimissimi Kupon Lejár 1-11-23
  • Ajánlatok

   Nagy Megtakarítás Huf - Akár 28% Off Pólók

   Modivo Kupon Lejár 2-11-23
  • Ajánlatok

   Kapj Kutya Rágókák Terméket Legalacsonyabban 2890Ft-tól PetChef Oldalon

   PetChef Kupon Lejár 28-9-23
  • Ajánlatok

   Spórolj Akár 20%-t Scotch-Brite Termékekre Auto Tools Oldalon

   AUTO TOOLS Kupon Lejár 4-10-23

  Iratkozzon fel hírlevelünkre, és időben kedvezményeket kaphat

  A allkuponkodok.org cookie-kat használ annak érdekében, hogy a legjobb élményt nyújthassuk webhelyünkön. Ha folytatja, a allkuponkodok.org feltételezi, hogy elfogadja a cookie-kra vonatkozó szabályzatunkat.