allkuponkodok.org
Főoldal Üzletek Smilezor

Smilezor Kuponok - Május 2022

Ne habozzon, ha felfed egy Smilezor Kuponok -et, ha engedményt kap 60% -ig, ezen a környéken: Május 2022.

FAQ for Smilezor

Biztosít a Smilezor elégedettségi garanciát?

A Smilezor cégnél garantálják az eredményeket. Ha nem elégedett az eredménnyel, új tervet ajánlanak fel Önnek. A Smilezor láthatatlan fogszabályzóinak viselése számos előnnyel jár: Kiszámíthatóság: A kezelés időtartama a fogszabályozás megkezdése előtt meghatározható, és nem kell elköteleznie magát a terv megtekintése mellett. A kezelés ideje alatt nem szükséges kéthetente felkeresni a rendelőt. Szükség esetén fogszabályzót készítünk a kezelés elejétől a végéig. A kényelem kompromisszumok nélkül, a fogszabályozó átlátszó orvosi műanyagból készült, és jól néz ki, így magabiztos maradhat.

Milyen anyagokból és technológiából készülnek Smilezor láthatatlan fogszabályzói?

Az Invisible fogszabályozó rendszerek áttetsző (láthatatlan, biokompatibilis műanyag) vezetők sorozata, amelyek finoman, lépésről lépésre mozgatják a fogakat ideális helyzetükbe. Rendkívül pontos és hatékony fogászati ​​szoftveren alapul, amellyel a Smilezor képes megtervezni a várható helyzetet. A legmodernebb szoftvereknek köszönhetően ez az esztétikus és higiénikus fogszabályozási rendszer pontosabban és gyorsabban működik, mint a hagyományos fogszabályzók. A tervezés befejezése után az eszközt 3D nyomtatóval állítják elő.

Smilezor elfogad részletfizetést?

A fogszabályozás 425 000 forintba kerül két ütemben, a kezelés időtartamától függetlenül. A részletfizetés kényelmes megoldás, hiszen a kezelés napi két csésze kávéba kerül. A terv áttekintése után, ha a kezelés mellett dönt, az első 150 000 Ft részletet köteles fizetni. Ezt követően a megtisztított sín átvétele után a következő fizetés szükséges. Összesen 12 részletből áll, havonta fizetendő, havi 28 750 forint értékben. Az utolsó 12 befizetés teljesítése után Smilezor elküldi az összes fennmaradó síneket.

Mennyit spórolhatok a Smilezor webáruházában?

Az elmúlt hónapban szinte minden Smilezor webáruházában történő vásárlás során a vásárló megtakaríthat Ft26-t. Nagyszabású promóciók és éves kedvezmények révén az ügyfelek több Kuponok -t is kaphatnak a Smilezor -től, hogy többet takaríthassanak meg!

Miért érvénytelen a Smilezor promóciós kódja?

Smilezor határidőt szab meg minden promóciós kód számára, kérje, használja a promóciós kód tényleges idején belül. Ha túllépi a használati időt, a Smilezor promóciós kódja nem lesz elérhető. A promóciós kódok használatához kapcsolódó bevezetések lesznek a smilezor.hu webhelyén. Jelentkezzen be a smilezor.hu-ra, hogy megtekinthesse és megtalálja a szükséges választ.

Smilezor-nek lesz egy fekete pénteki promóciója?

Igen. A 2022 "fekete péntek” év végi beépülő eseménye minden bizonnyal különleges meglepetéseket hoz a Smilezor ügyfeleknek! Szuper Smilezor kedvezmények várják Önt!

Iratkozzon fel hírlevelünkre, és időben kedvezményeket kaphat