allkuponkodok.org
Főoldal Üzletek EnergyVet Kuponok

EnergyVet Kedvezmények - Augusztus 2022

Ezen az oldalon nemcsak a EnergyVet Akciók és Kedvezmények, hanem a EnergyVet hasonló márkákhoz tartozó Kedvezmények és Kedvezmény Kódok is megtalálhatók. Felhívjuk a figyelmét, hogy az összes Kedvezmény Kódok itt érvényes.

FAQ for EnergyVet

Mik az ingyenes szállítási és visszaküldés feltételei EnergyVet-nél?

Az áruház ingyenes kiszállítást biztosít a EnergyVet-nél leadott 25 000 Ft vagy annál nagyobb összértékű rendelésekre. 25.000 Ft alatti rendelés esetén bankkártyás fizetésnél 900 Ft szállítási díjat, utánvét esetén további 300 Ft-ot kell fizetni. Az üzlet nem fizeti a visszaküldést, ezt a díjat a vásárló köteles megfizetni.

Milyen fizetési módokat fogad el EnergyVet?

A EnergyVet különböző fizetési módokat kínál ügyfeleinek utánvéttel és hitelkártyás fizetéssel. Az utánvétes szállítási mód megköveteli, hogy a vevő az áru átvételét követően a megrendelés teljes végösszegét kiegyenlítse. A bankkártyás fizetési mód nagyon kényelmes és gyors, nincs körülményes folyamat, az áruház online fizetési környezete pedig magas biztonsági faktorral rendelkezik.

Kínál EnergyVet mennyiségi kedvezményt?

Amikor a EnergyVet regisztrált vásárlója vásárol egy bolti terméket, az üzlet a vásárolt mennyiség alapján kedvezményt kínál a rendeléséből. Vásároljon 6-9 terméket az üzletben, az üzlet 4% kedvezményt ad. Vásároljon 10 vagy több terméket az üzletben, és az üzlet 6% kedvezményt ad. Minél többet vásárol, annál több kedvezmény kaphat!

Van EnergyVet-nek hűségprogramja?

A EnergyVet két különböző szintű kedvezményt kínál az üzlet hűséges vásárlói számára. Ha a rendelés végösszege az első 3 hónapon belül eléri a 100.000 Ft-ot, a következő vásárlásnál 8% kedvezményt kap az üzlettől. Ha a rendelés végösszege eléri vagy meghaladja az első 6 hónapban a 200.000 Ft-ot, akkor a következő vásárláskor 10% kedvezményt kap az üzlettől.

Mennyit spórolhatok a EnergyVet webáruházában?

EnergyVet időről időre különféle eseményeket, kuponokat és promóciós kódokat indít. Ha a fenti módszerekkel vásárolnak, a EnergyVet Kuponok használati adatok valós idejű megszerzése szerint azt mutatja, hogy a felhasználók átlagosan Ft30-t spórolnak Augusztus előtt!

Miért érvénytelen a EnergyVet promóciós kódja?

EnergyVet határidőt szab meg minden promóciós kód számára, és ezt a határidőn belül felhasználhatja. Ha EnergyVet promóciós kódja meghaladja az határidőt, vagy más termékekben használja, akkor a fenti két helyzet következik be, így a EnergyVet promóciós kódja nem érhető el.

EnergyVet-nek lesz egy fekete pénteki promóciója?

Igen. A fekete péntek lesz a 2022 egyik legnagyobb promóciója a világon, és természetesen EnergyVet is részt vesz ezen a vásárlási karneválon! Az év legnagyobb kedvezménye és a különleges Kuponkódok minden ügyfél számára elérhető lesz a EnergyVet üzletében!

Iratkozzon fel hírlevelünkre, és időben kedvezményeket kaphat