allkuponkodok.org
Főoldal Üzletek Cseppke Kuponok

Cseppke Kuponok és Kuponkódok - Augusztus 2022

Használatával a Cseppke Kedvezmények és Kedvezmény Kódok az alábbi listából, hogy hozzáférjenek a legjobb áron.

FAQ for Cseppke

Milyen kedvezményeket kínál a Cseppke?

Ha harmadszor vásárol náluk, Cseppke örömmel felajánlja Önnek ezt a kedvezményt. Két sikeres vásárlás után azonnal hűségkedvezményt állítanak be az Ön ügyfélszámláján, így minden vásárlás automatikusan levonja a termék árának 10%-át. Ha már van kedvezménye, de még nem kapta meg, írjon nekik levelet és segítenek. Valamilyen formában visszatérítik a kedvezményt.

Milyen szállítási módok közül lehet választani a Cseppke webáruházban?

A Cseppke 4 szállítási lehetőséget kínál: 1. MPL Expressz szolgáltatás - Ebben az esetben 1490 Ft díj ellenében kérheti, hogy a csomag egészen az Ön házáig menjen. Rendelését két napos időgaranciával házhoz szállítják. A futárszolgálatot kínáló postahivatalok külön kérésre e-mailben vagy SMS-ben értesítik Önt a kézbesítés előtt. 2. Posta Pontok, MOL és COOP pontok és Posta csomagautomata - Ha ezt bejelöli, akkor a csomagja átvehető lesz a kijelölt postán, COOP üzletben, MOL kútban vagy Posta csomagautomatában. Ebben az esetben nem kell otthon várni a futárra. Ennek a szállítási módnak a költsége 1390 Ft. 3. FOXPOST Csomagautomata – A FOXPOST egy új, kényelmes csomagátvételi lehetőség a bevásárlóközpontokban. A FOXPOST csomagautomatával egyszerűen, időt takaríthat meg és kényelmesen átveheti az online megrendelt termékeket, ötvözve a mindennapi vásárlást csomagátvétellel. Ennek a szállítási módnak az ára 890 Ft. 4. Személyes átvétel – spórolja a szállítást!

Milyen fizetési módok közül választhatok a Cseppke webáruházban?

Az alábbi fizetési módok közül választhat: 1. Banki átutalás: A folyamat során a megrendelt termék és a kiszállítás értékét előre utalással fizeti meg Cseppke bankszámlájára. Tehát akkor fogadják el a megrendelését, ha a fenti összeg megérkezik a számlájukra. 2. Utánvét: Megrendeléskor választható utánvét is. Utánvéttel 300 Ft felár fizetendő. 3. Bankkártyás fizetés: A rendelés leadása után átirányítjuk az OTP Simple fizetés oldalára, ahol bankkártyájával azonnal kiegyenlítheti a vásárlás összegét és a szállítási díjat. 4. Készpénzes fizetés: Személyes átvétel esetén a megrendelt termék árát készpénzben is kifizetheti Cseppke munkatársainak.

Vehetem a Cseppke ajándékutalványt?

Lepje meg szeretteit Cseppke ajándékutalványával, és nem kell attól tartania, hogy amit az ő online áruházából választ, előfordulhat, hogy nem megfelelő barátainak vagy szeretteinek. Cseppke egy egyedi műanyag kártyára bélyegezte az ajándékutalvány kuponkódját, amelyet a kártya kíséretére terveztek, és egy üdvözlőkártyát, amellyel valóban személyre szabhatja ajándékát saját szavaival. A kartondoboz a kártya roncsolásmentes csomagolására és esztétikus csomagolására szolgál, valamint az utalványt átadó személy személyes adatokat is megadhat egy erre a célra kialakított felületen. A Cseppke ajándékutalványának értéke készpénzre nem váltható be, illetve ha a vásárló eláll az ajándékutalvánnyal kifizetett rendeléstől, akkor a vásárlást igazoló okirat formájában is visszatérítik a visszaküldött összeget.

Mennyit spórolhatok a Cseppke webáruházában?

A Cseppke küldetéseinek ügyfelei mindig a vállalat magjai lesznek, és kedvezményes előnyöket biztosítanak az ügyfeleknek. A Cseppke által biztosított Kuponkódok révén megrendelése legmagasabb 60% kedvezményt élvezheti. Termékeket vásárolhat a Cseppke webüzletében, és használhatja a Kuponok-t, amely megtalálható a allkuponkodok.org-on. Minden rendelésenként megtakarít Ft12-t.

Miért érvénytelen a Cseppke promóciós kódja?

A Cseppke felhasználási dátumot állít be minden promóciós kódhoz, és a legtöbb esetben csak egyszer használható. Ha nem érhető el, ellenőrizze, hogy érvénytelen-e vagy használták-e a cseppke.hu-on. Győződjön meg arról, hogy helyesen adta meg a Cseppke promóciós kódját, és korábban nem használta, különben bármilyen helyzet miatt a Cseppke promóciós kódja nem lesz elérhető.

Cseppke-nek lesz egy fekete pénteki promóciója?

Igen. A Cseppke a "Fekete pénteken" különféle promóciós kedvezményeket és Kuponok -t valós időben jelenneg meg a allkuponkodok.org oldalán! Ezen esemény révén biztosan megfizethető és jó minőségű Cseppke termékeit vásárolhat!

Iratkozzon fel hírlevelünkre, és időben kedvezményeket kaphat