allkuponkodok.org
Főoldal Üzletek Manubaba

Manubaba Kuponok és Kuponkódok - Május 2022

Válassza ki a legjobb Manubaba Kuponkódok és Kedvezmény Kódok webhelyünket, és vegye igénybe a 60% kedvezményt a Május 2022 alatt.

FAQ for Manubaba

Milyen fizetési módok közül választhatok a Manubaba webáruházban?

Használjon készpénzt vagy bankkártyát Manubaba üzletében, személyes átvétel esetén pedig készpénzzel vagy bankkártyával fizethet a budapesti üzletükben. A termékért banki átutalással is fizethet. Amennyiben a megrendelt termék átvételekor szeretné kiegyenlíteni a rendelés értékét, kérik, válassza az „Utánvétes” fizetési módot. Elfogadott kártyatípusok: Visa, MasterCard, Visa Electron, Maestro.

Milyen szállítási módok közül lehet választani a Manubaba webáruházban?

Megrendelését a GLS futárszolgálattal házhoz szállítják. 20.000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes házhoz szállítás. Ha rendelése értéke 20.000 Ft alatt van, akkor a szállítási díj 1290 Ft, utánvétes kezelési költsége pedig 300 Ft. A kiszállítás munkaidőben történik, általában 8-17 óra között. Ha a futár nem talál senkit az Ön által megadott címen, a megadott telefonszámon értesítést hagyhat a csomag nyomon követése érdekében. A futár másnap újra megkísérli a kézbesítést. Ha a második szállítás meghiúsul, a futárszolgálat visszaküldi az árut Manubaba telephelyére, és a rendelés törlődik.

Mennyit spórolhatok a Manubaba webáruházában?

Az ügyfelek szemszögéből való gondolkodás mindig is a Manubaba meggyőződése volt, és különféle kedvezményes előnyöket és Manubaba Akciók -t nyújt az ügyfeleknek. Az ügyfelek a Akciók használatával vásárolhatnak termékeket a Manubaba webhelyén. A fogyasztók spórolhatnak Ft6-t, de a speciális preferenciális feltételeknek a Manubaba webhelyének kezdőlapjára kell vonatkozniuk.

Miért érvénytelen a Manubaba promóciós kódja?

Csak egy promóciós kódot használhat az egyetlen megrendeléshez a Manubaba-nál, ezért ellenőrizze, hogy a kedvezményt automatikusan alkalmazták-e a megrendelésére. Érdemes megjegyezni azt is, hogy amikor börgészeti a manubaba.hu webhelyet, ellenőriznie kell a Manubaba promóciós kód használatának szabályait és annak alkalmazhatóságát.

Manubaba-nek lesz egy fekete pénteki promóciója?

Igen. A 2022 "fekete péntek” év végi beépülő eseménye minden bizonnyal különleges meglepetéseket hoz a Manubaba ügyfeleknek! Szuper Manubaba kedvezmények várják Önt!

Iratkozzon fel hírlevelünkre, és időben kedvezményeket kaphat