allkuponkodok.org
Főoldal Üzletek Imagine Baby

Imagine Baby Kedvezmények - Május 2022

A allkuponkodok.org minden nap megszervezi és közzéteszi a legjobb Imagine Baby Akciók és Kedvezmény Kódok -t. A Imagine Baby on-line vásárláskor legfeljebb 60% kedvezményt alkalmaznak a Imagine Baby Kuponkódok használatával.

FAQ for Imagine Baby

Milyen fizetési módok közül lehet választani a Imagine Baby webáruházban?

A rendelés végösszegét Barion online bankkártyás fizetéssel, banki átutalással vagy utánvéttel fizetheti ki. Előzetes banki átutaláshoz kérik, hogy a megrendelés feladását követő 3 munkanapon belül utalja át a teljes összeget Imagine Baby bankszámlájára! Az utalás „Megjegyzés/Megjegyzés” rovatában kérik feltüntetni a megrendelés számát és nevét! Csak akkor szállítják, ha a teljes vételár megérkezik a bankszámlájukra.

Milyen szállítási módok közül lehet választani a Imagine Baby webáruházban?

GLS Expressz szolgáltatás - 1390 Forint (online bankkártyás fizetés vagy banki átutalás esetén). A GLS Express segítségével egyszerűen és kényelmesen átveheti csomagját. Utánvét + 400 Ft, bankkártyával és készpénzzel is fizethet GLS futár kollégáinak. Rendelése átvehető Imagine Baby budapesti üzletében, minden termék raktáron van! Személyes átvétel ingyenes! A teljesítés napján leadott rendelések általános szállítási határideje a megrendelés visszaigazolásától számított 10 nap. Imagine Baby igyekszik a termékeket 2-4 napon belül házhoz szállítani.

Mennyit spórolhatok a Imagine Baby webáruházában?

Május előtt a vásárlói felmérés adatai alapján a allkuponkodok.org felhasználói átlagosan spórolhatnak Ft8-t a Imagine Baby webhelyén. A Imagine Baby Kuponok és más kedvezmények használatával a Imagine Baby időpontban érvényes kedvezménye is a tevékenységtől függ.

Miért érvénytelen a Imagine Baby promóciós kódja?

Imagine Baby határidőt szab meg minden promóciós kód számára, és ezt a határidőn belül felhasználhatja. Ha Imagine Baby promóciós kódja meghaladja az határidőt, vagy más termékekben használja, akkor a fenti két helyzet következik be, így a Imagine Baby promóciós kódja nem érhető el.

Imagine Baby-nek lesz egy fekete pénteki promóciója?

Igen. Túl őrültnek gondolja a "fekete péntek"-et, akkor figyelnie kell a 2022i Imagine Baby online fekete pénteki vásárfesztiválra! A Imagine Baby által a hálás ügyfelek számára biztosított Kuponok-t hozhatja az ügyfeleknek!

Iratkozzon fel hírlevelünkre, és időben kedvezményeket kaphat