allkuponkodok.org
Főoldal Üzletek IRISIMO Kuponok

IRISIMO Kuponok és Promóciós Kód - Augusztus 2022

Jelenleg 16 IRISIMO Kedvezmények és Kedvezmény Kódok Augusztus 2022, és akár 60% megtakarítást kaphat, ha a irisimo.hu -on vásárol, amint tud. Mindezek Promóciós Kód nem tartanak sokáig.

FAQ for IRISIMO

Van lehetőség ingyenes szállításra IRISIMO-nél?

Természetesen a IRISIMO ingyenes szállítást biztosít az órájához! 3000 Ft felett van az órája értéke? Akkor ingyenesen szállítanak Csomagpostán keresztül. A IRISIMO GLS expresszt, DPD expresszt is biztosít. A GLS minimális szállítási díja 1290 Ft, a DPD 690 Ft. Utánvétes kezelési költség plusz: 350 Ft.

Milyen fizetési módokat fogad el IRISIMO?

Jelenleg a IRISIMO a következő fizetési módokat tudja biztosítani online órarendeléseihez: utánvétes fizetés (350 Ft plusz díj), előre utalás banki átutalással (a IRISIMO csak a fizetés beérkezése után szállítja ki rendelését), fizetés VISA-val, fizetés MasterCarddal, fizetés Maestro-n keresztül, fizetés VISA Electron-on keresztül. A fentiek mindegyike hitelkártya. A felsorolt fizetési módok biztonságosak.

Milyen ajándékkártyák érhetők el a IRISIMO-nél?

Vásároljon ajándékutalványt a IRISIMO oldalon, és az ajándékutalvány segítségével fizesse ki az óráját. Természetesen a vásárlók ezt az ajándékutalványt ajándékba is adhatják, vagy közvetlenül elküldhetik valaki más e-mail címére. IRISIMO bármilyen értékű ajándékutalványt ki tud állítani Önnek. Például 30 000 Ft értékű ajándékutalványt is vásárolhat. Az ajándékutalványok nem ütköznek meglévő hűségpontjaival.

Mik a IRISIMO garanciális feltételei?

A IRISIMO órák ingyenes kiterjesztett garanciát kaphatnak. A törvényi garanciaidő egy karóra esetén eredetileg 24 hónap, de a legtöbb 29 990 forint feletti óra kaphat további 12 hónapos kiterjesztett garanciát. Egyes modelleket kivéve. Vagyis az Ön aktív regisztrációjával egyes órákra akár 3 év garanciát is vállalhatnak.

Mennyit spórolhatok a IRISIMO webáruházában?

A IRISIMO által biztosított különféle preferenciális irányelvek és tevékenységek szerint a IRISIMO termékeinek megvásárlása kényelmesebbé és költséghatékonyabbá vált. Ha az egyes események során vásárol, akkor akár az eredeti ár 60% kedvezményét is élvezheti. Mindenegy termék vásárlásákor átlagosan Ft32-t megtakaríthat meg.

Miért érvénytelen a IRISIMO promóciós kódja?

Ha IRISIMO promóciós kódja nem érhető el, kérje, erősítse meg, hogy lejárt-e vagy használták-e. Mivel minden promóciós kód csak egyszer használható az érvényességi időn belül a IRISIMO-nál. Ha a fenti helyzet nem fordul elő, segítségért forduljon a IRISIMO ügyfélszolgálatához.

IRISIMO-nek lesz egy fekete pénteki promóciója?

Igen. Nagy vásárfesztivál elé néz, hogy hazahozhassa a kívánt IRISIMO termékeit? A "fekete péntek" minden bizonnyal lesz a 2022 kedvenc bevásárló fesztiválja. A allkuponkodok.org-on átlagosan Ft32-t takaríthat meg az ügyfeleknek, és a Fekete Péntek további meglepetéseket is hozhat Önnek!

Iratkozzon fel hírlevelünkre, és időben kedvezményeket kaphat