allkuponkodok.org
Főoldal Üzletek Kockashop Kuponok

Kockashop Kuponkódok - Augusztus 2022

Keresse meg a kívánt Kockashop Akciók és Kedvezmények elemeket a 10 Kedvezmény Kódok sorozatunk között, és pénzt takarítson meg a pénztárnál ezen a Augusztus 2022 -on.

FAQ for Kockashop

Mennyibe kerül a Kockashop rendelésem kiszállítása?

A Kockashop többféle szállítási módot kínál LEGO-rendeléseihez. A DPD-től a GLS-től a Postáig és a Foxpostig. A legalacsonyabb szállítási díj 890 Ft, ami egy postai levél ára. De ez csak a legkisebb Lego rendelések esetén választható. Ezért a Kockashop általában a DPD Express (1590 Ft) vagy a GLS Express (1490 Ft) választását javasolja.

Milyen hűségprogramot kínál Kockashop?

Az ügyfelek különböző módokon gyűjthetnek pontokat a Kockashop online LEGO áruházában és a fizikai üzletekben egyaránt. Először iratkozzon fel a hírlevélre 100 pontért. Beváltás: 1 forint = 1 pont. Születésnap: 250 pont. Termékértékeléseket is írhat, és naponta legalább 20 pontot szerezhet minden értékeléséért. Ha LEGO rendelése eléri a 7000 Ft-ot, minden pontját kedvezményre válthatja.

A Kockashop biztosít ingyenes bolti átvételt?

Az ügyfelek saját rendeléseiket átvehetik a Kockashop Lego üzletében is. Előre le kell foglalnia LEGO készleteit és tartozékait, hogy az üzlet személyzete elő tudja készíteni. Ezt követően ingyenesen átveheti az adott LEGO üzlet nyitvatartási idejében. Rendelését munkaidőn kívül nem tudja átvenni! A Kockashop nem számít fel szolgáltatási díjat a LEGO személyes átvételéért.

Milyen fizetési módokat fogad el Kockashop?

A Kockashop LEGO online áruházában a következő fizetési módok állnak rendelkezésre: Fizetés VISA-val, Fizetés MasterCard-dal, Fizetés előre utalással banki átutalással, Fizetés utánvéttel, Fizetés VISA Electron-nal, Fizetés American Express-szel, Fizetés Maestro-val. A Kockashop online fizetési módját a Barion biztosítja. A LEGO bevásárlókosara csak egy fizetési módot támogat.

Mennyit spórolhatok a Kockashop webáruházában?

A Kockashop időről időre promóciós tevékenységekeit fog biztosítani az ügyfeleknek. Különféle promóciók és kedvezmények révén jelenleg További 55% Kedvezményt Kap - Beliani zajlik. Minden vásárló vásárlási rendeléséként átlagosan Ft8 -t takaríthat meg.

Miért érvénytelen a Kockashop promóciós kódja?

A Kockashop határidőt szab minden promóciós kódhoz, és legtöbbször korlátozza a felhasználás számát is. Ha nem felel meg a fenti feltételeknek, a promóciós kód nem érhető el a Kockashop-nál. A kockashop.hu oldalán olvasható a vonatkozó Kockashop promóciós kódjának magyarázata, amelyre kattintva megértheti.

Kockashop-nek lesz egy fekete pénteki promóciója?

Igen. A "fekete péntek" a Kockashop legfontosabb vásárlási eseménye minden évben, és a allkuponkodok.org-on valós idejű tájékoztatást nyújt az ügyfeleknek és frissíti a Kockashop kedvezményinformációit.

További Akciók, mint Kockashop Kedvezmény Kódok

Iratkozzon fel hírlevelünkre, és időben kedvezményeket kaphat