allkuponkodok.org
Főoldal Üzletek Foxpost Kuponok

Foxpost Akciók - Szeptember 2023

A Foxpost Kuponok és Foxpost Kedvezmények használatával kedvezményeket kaphat a vásárláshoz. 50% kedvezmény a Foxpost Kuponkódok.

HIRDETÉS

 • Alkalmazza az összes Foxpost kódot fizetéskor egyetlen kattintással.

  Több mint 2 000 000 felhasználó megbízható

  Ellenőrzött

 • FAQ for Foxpost

  Fizethetek készpénzzel Foxpost automatáinál?

  Nem, a biztonság és a nyomon követhetőség érdekében csak hitelkártyával fizethet a Foxpost árusító automatáiban. Ha a használni kívánt gép nem működik, ebben az esetben hívja ügyfélszolgálatukat és kollégáik segítenek a megoldásban. Biztosíthatnak Önnek egy másik gépet, vagy tájékoztatást adhatnak a gép várható javítási idejéről.

  Hogyan szerezhetek pontokat Foxpost-tól?

  Többféle módon is szerezhet pontokat: Ha egy ismerősöd meghív téged, hogy legyél FOXPOST tag, használd a meghívóban található linket a regisztrációhoz, és Foxpost azonnal pontokat ír jóvá profilodban. Ha már tag, meghívhatod barátaidat is. Ha valamelyik meghívott regisztrál, Foxpost e-mailben értesíti Önt, és 300 Ft-ot ad mindkét fiókjában. Regisztrált tagként pontokat is szerezhet speciális promócióikon. A korlátozott idejű kedvezményekről üzenetben értesítünk. Korlátlan számú barátot hívhat meg, de minden e-mail cím csak egyszer regisztrálható.

  Hogyan küldhetek vissza terméket Foxpost automatában?

  Menjen el bármelyik Foxpost automatához. Az érintőképernyőn válassza a „Vissza” lehetőséget. Adja meg a termék eredeti átvételekor használt egyedi feloldó kódot. Helyezze vissza a csomagot a nyitott rekeszbe, és zárja be az automata ajtaját. Ennyi – Foxpost elvégzi a többit! Fontos: Ez a funkció csak az online áruházban megrendelt termékek 14 napon belüli ingyenes visszaküldésére vehető igénybe, magánszemélyek közötti csomagküldésre nem használható!

  A regisztrált tagjai hogyan használják a Foxpost automatát csomagok küldésére?

  Miután bejelentkezett, válassza az Új csomag küldése lehetőséget, és adja meg a címzett adatait. Ha elkészült, kap egy kiadási kódot, kérik, vigye magával. Csomagját bármelyik automatába leadhatja. Válassza a Csomag küldése lehetőséget, és adja meg a szállítási kódot. Állítsa be fiókja méretét az automatán található méretminták segítségével, és fizessen kedvezményes csomagárakat a hitelkártyát használó tagok számára. Ezután tegye a csomagot a nyitott rekeszbe, és csukja be az ajtót. A nyugtát e-mailben küldjük. Amikor a csomag megérkezik, Foxpost SMS-ben és e-mailben értesíti a címzettet, hogy 3 naptári napon belül átveheti a csomagot.

  Mennyit spórolhatok a Foxpost webáruházában?

  Különböző kedvezmények és promóciók révén a Foxpost kiváló minőségű és olcsó termékeket kínál az ügyfeleknek. Jelenleg a Foxpost folytat 7 féle promóciós tevékenységet . Átlagosan a Foxpost webáruházában megtakaríthat Ft49-t.

  Miért érvénytelen a Foxpost promóciós kódja?

  Ellenőrizheti, hogy a Foxpost promóciós kódja alkalmazható-e az Ön által fizetendő árukra, vagy lejárt-e és használták-e. Ha a fenti feltételek teljesülnek, akkor a promóciós kód nem lesz elérhető. Néha Foxpost promóciós kódja megköveteli, hogy manuálisan adja meg. Kérje, ellenőrizze, hogy a számát helyesen és teljesen írta-e be a foxpost.hu-on.

  Foxpost-nek lesz egy fekete pénteki promóciója?

  Igen. A világot átható fekete pénteki fesztivál szokás szerint 2023 -ben is rendezik. A "fekete pénteken” minden Foxpost terméke kedvezményes lesz, aminek egy év alatt soha nem volt kedvezménye is. Szuper magas kedvezménnyel rendelkező Foxpost Kuponok is várjá Önt.

  További Akciók, mint Foxpost Kedvezmény Kódok

  • Ajánlatok

   Szerezz Pamut Harisnyanadrágok Képekkel Terméket 1970Ft-tól MIMULO Oldalon

   MIMULO Kupon Lejár 5-10-23
  • Ajánlatok

   15% Megtakarítás A Megrendelésen EPECA Horgász Webáruház Termékekre

   EPECA Kupon Lejár 11-10-23
  • Ajánlatok

   AlieNNight 2.290Ft-tól

   Totaljegy Kupon Lejár 13-10-23
  • Ajánlatok

   Kapj 50% Megtakarítás A Megrendelésenes Ajándékutalvány

   Zonawebshop Kupon Lejár 9-10-23
  • Ajánlatok

   Kapj 20% Kedvezményes Transzferpapírok Kemény Tárgyakra

   Signdepot Kupon Lejár 11-10-23

  Iratkozzon fel hírlevelünkre, és időben kedvezményeket kaphat

  A allkuponkodok.org cookie-kat használ annak érdekében, hogy a legjobb élményt nyújthassuk webhelyünkön. Ha folytatja, a allkuponkodok.org feltételezi, hogy elfogadja a cookie-kra vonatkozó szabályzatunkat.