allkuponkodok.org
Főoldal Üzletek Serebro Kuponok

Serebro Kuponok - Augusztus 2022

Használja a legújabb Serebro Kedvezmények és Kedvezmény Kódok, amelyek az alább felsorolt. Takarítson meg 60% -ot Serebro Akciók Augusztus 2022.

FAQ for Serebro

Milyen szállítási módok közül választhatok a Serebro webáruházban?

A Serebro online áruházában megrendelt termékeket a vevő által a megrendelés során megadott címre szállítják a rendelést visszaigazoló e-mailben megadott áron és szállítási határidőn belül. Házhoz szállítás futárszolgálattal: 15.000 Ft feletti vásárlás esetén a megrendelt terméket ingyenesen kiszállítják. 15 000 Ft alatti vásárlások esetén Serebro 1500 Ft szállítási költséget számít fel. Posta pontra: 5000 Ft feletti vásárlás esetén a kiszállítás ingyenes. 5000 Ft alatti vásárlás esetén a szállítási díj 1500 Ft.

Hogyan tudok fizetni, ha Serebro online boltjában vásárolok?

Utánvét: A fizetendő összeget az MPL Futárszolgálat munkatársának kell kifizetni készpénzben vagy kártyával a megrendelés átvételekor. Magyar Posta Zrt. Bankkártyás fizetés esetén nincs díj. Mobilposta esetén a bankkártyás fizetés készpénzfelvételnek minősül, a kibocsátó bank a kondíciós listája szerint díjat számíthat fel, amely eltérhet a szokásos készpénzfelvételi díjaktól. Online bankkártyás fizetés: Visa, V PAY, MasterCard, Maestro, American Express, Diners Club International, Discover, UnionPay, JCB, Paymit. Az esedékes összeget átutalással is befizetheti Serebro cégének az OTP Bank Nyrt.-nél vezetett bankszámlájára. Rendelését munkaidőben átveheti Serebro üzletében. Üzletükben készpénzzel vagy bankkártyával fizetheti ki a megrendelt termék vételárát.

Mennyit spórolhatok a Serebro webáruházában?

A Serebro valóban rengeteg kiadást takaríthat meg az ügyfeleknek, mert az egyes promóciók kedvezményei és a Serebro által kínált ajánlatok és Kuponkódok eltérőek. A Serebro konkrét megrendelésének összege minden egyes alkalommal különböző, amikor felhasználja a kedvezményt.

Miért érvénytelen a Serebro promóciós kódja?

Ellenőrizheti, hogy Serebro promóciós kódja alkalmazható-e az Ön számlázott termékeire, lejárt-e vagy korábban már használták-e, ha a fenti feltételek bármelyike ​​teljesül, akkor a Serebro promóciós kódja nem lesz elérhető.

Serebro-nek lesz egy fekete pénteki promóciója?

Igen. Túl őrültnek gondolja a "fekete péntek"-et, akkor figyelnie kell a 2022i Serebro online fekete pénteki vásárfesztiválra! A Serebro által a hálás ügyfelek számára biztosított Kuponok-t hozhatja az ügyfeleknek!

Iratkozzon fel hírlevelünkre, és időben kedvezményeket kaphat