allkuponkodok.org
Főoldal Üzletek Gamewiz Kuponok

Gamewiz Kedvezmények - Augusztus 2022

A allkuponkodok.org minden nap megszervezi és közzéteszi a legjobb Gamewiz Akciók és Kedvezmény Kódok -t. A Gamewiz on-line vásárláskor legfeljebb 60% kedvezményt alkalmaznak a Gamewiz Kuponkódok használatával.

FAQ for Gamewiz

Milyen fizetési módok közül választhatok a Gamewiz webáruházban?

Gamewiz elfogadja az előre utalást, és Ön banki átutalással is fizethet. Fizethet bankkártyával is, amivel a Barion biztonságos zárt rendszerében bármelyik bankkártyájával online fizethet. Utánvét – A csomag átvételekor készpénzzel vagy hitelkártyával fizethet a DPD futárnak. Ez a lehetőség 50 000 Ft alatti rendelés esetén elérhető. Utánvétes kezelési költség 260 Ft.

Milyen szállítási módok közül lehet választani a Gamewiz webáruházban?

A Gamewiz a DPD futárokkal gondoskodik a kiszállításról, a dél előtt leadott rendelések másnap tudnak megérkezni a címzettekhez. A házhozszállítás mellett DPD csomagpontra is kérhet kiszállítást, ha pedig napközben nem tudja átvenni, választhatja a csomagpontra történő kiszállítást. 0 és 4999 Ft közötti rendelés esetén: Szállítási díj 1190 Ft. 5000 és 9999 Ft közötti rendelés esetén: 990 a kiszállítás. 10.000 és 24.999 Ft közötti rendelés esetén a szállítási díj 490. 25.000 Ft feletti rendelés esetén a kiszállítás ingyenes!

Mennyit spórolhatok a Gamewiz webáruházában?

A Gamewiz időről időre promóciós tevékenységeket fog biztosítani az ügyfeleknek. Az ügyfelek különféle kedvezményekhez juthatnak a Gamewiz Akciók-on keresztül, amely megtalálható a allkuponkodok.org oldalán. A Gamewiz minden vásárlója Ft7-t spórolhat.

Miért érvénytelen a Gamewiz promóciós kódja?

A Gamewiz határidőt szab minden promóciós kódhoz, és legtöbbször korlátozza a felhasználás számát is. Ha nem felel meg a fenti feltételeknek, a promóciós kód nem érhető el a Gamewiz-nál. A gamewiz.hu oldalán olvasható a vonatkozó Gamewiz promóciós kódjának magyarázata, amelyre kattintva megértheti.

Gamewiz-nek lesz egy fekete pénteki promóciója?

Igen. Nem akar lemaradni a Gamewiz fekete pénteki hálaadás vásárlásáról. A 2022i fekete pénteki rendezvénye szintén a Hálaadás napján kezdődik, és követheti a Gamewiz További 55% Kedvezményt Kap - Beliani-ját is!

Iratkozzon fel hírlevelünkre, és időben kedvezményeket kaphat