allkuponkodok.org
Főoldal Üzletek Netflix kupon

Netflix utalvány - Október 2022

Ezen az oldalon nemcsak a Netflix promóciós kód és utalvány, hanem a Netflix hasonló márkákhoz tartozó utalvány és Kedvezmények is megtalálhatók. Felhívjuk a figyelmét, hogy az összes Kedvezmények itt érvényes.

FAQ for Netflix

Milyen fizetési módok közül választhatok a Netflix webáruházban?

Válasszon egy tervet, amely megfelel az Ön igényeinek és költségvetésének. A Netflix tagjaként havi díjat kell fizetnie a regisztráció napján. A díj befizetésének többféle módja van. A következő kártyákat fogadják el: Visa, MasterCard, American Express Prepaid. Bizonyos piacokon elfogadnak virtuális kártyákat. Ha virtuális kártyáját elutasítják, válasszon másik fizetési módot. Elfogadnak Netflix ajándékutalványokat is.

Mik Netflix tervei?

A Netflix számos csomagot kínál az Ön igényeinek kielégítésére. A választott csomag határozza meg, hogy milyen minőségű videót és hány képernyőn nézheti meg egyszerre Netflix. Minden tervük mellett korlátlan számú tévéműsort és filmet kap, valamint mobiljátékokat is játszhat. Ezek az árak az új tagokra vonatkoznak, és fokozatosan az összes meglévő tagra vonatkoznak. A három terv ára 9,99 CAD, 16,49 CAD, 20,99 CAD.

Vehetem a Netflix ajándékutalványt?

Fizethet Netflix ajándékkártyával, vagy átadhatja valaki másnak. A Netflix ajándékutalványai kiskereskedelmi üzletekben és online vásárolhatók. Az ajándékutalványok hosszú távúak, és minden egyes ajándékutalvány hátoldalán szerepeltetjük ezt a leírást. Az ajándékutalványok nem téríthetők vissza. Miután az ajándékutalványt alkalmazta a fiókjában, addig játszhat Netflix játékkal, amíg az ajándékutalvány teljes mértékben el nem fogy. Az ajándékkártyákat nem lehet feltölteni.

Mennyit spórolhatok a Netflix webáruházában?

A jelenlegi 8 féle ajánlat és promóció révén a Netflix minden fogyasztónak nagy kedvezményeket biztosít. Szinte minden vásárlási során megtakaríthatnak Ft20-t. Ha kupon -vel vásárol, élvezheti a az eredeti ár 75% kedvezményét.

Miért érvénytelen a Netflix promóciós kódja?

Netflix promóciós kódjai ennek megfelelően érvénytelenek, és minden promóciós kód csak egyszer használható. Győződjön meg arról, hogy a Netflix promóciós kód lejárt-e vagy használt-e. A Netflix promóciós kódját legtöbbször helytelen betűjelek okozzák a kézi bevitel során.

Netflix-nek lesz egy fekete pénteki promóciója?

Igen. Nagy vásárfesztivál elé néz, hogy hazahozhassa a kívánt Netflix termékeit? A "fekete péntek" minden bizonnyal lesz a 2022 kedvenc bevásárló fesztiválja. A allkuponkodok.org-on átlagosan Ft20-t takaríthat meg az ügyfeleknek, és a Fekete Péntek további meglepetéseket is hozhat Önnek!

Iratkozzon fel hírlevelünkre, és időben kedvezményeket kaphat