allkuponkodok.org
Főoldal Üzletek Falatozz Kuponok

Falatozz Akciók - Január 2023

A Falatozz Kuponok és Falatozz Kedvezmények használatával kedvezményeket kaphat a vásárláshoz. 55% kedvezmény a Falatozz Kuponkódok.

HIRDETÉS

 • Alkalmazza az összes Falatozz kódot fizetéskor egyetlen kattintással.

  Több mint 2 000 000 felhasználó megbízható

  Ellenőrzött

 • FAQ for Falatozz

  Milyen fizetési módokat fogad el Falatozz?

  A Falatozz általános fizetési módja az, hogy a rendelés teljes összegét online, az áruház webhelyének felületén fizeti ki. Az online fizetés általában American Express, Visa, Mastercard, Maestro, Simplepay. Ha nem fér hozzá az online fizetési módokhoz, a rendelés leadásakor jelezheti a készpénzes fizetést, de a Falatozz nem tudja garantálni, hogy az üzlettel együttműködő összes étterem elfogadja a kártyás készpénzt.

  Mire használhatók a Falatozz-től kapott pontok?

  Ha rendelkezik Falatozz tagsági kártyával, pontokat szerezhet az adott üzletben történő összes vásárlás után. Minden boltban elköltött 200 Ft után egy pont jutalom jár. Az üzlet pedig nem korlátozza, hogy melyik fizetési módot használja a fizetéshez, minden kifizetés után pontokat ad. Ám az online fizetéssel nemcsak pontokat lehet gyűjteni, hanem pontokat is válthat be, amivel levonhatja az új rendelések költségének egy részét.

  Mik a Falatozz-nél a visszaküldés feltételei?

  Falatozz annak érdekében, hogy az ügyfelek a lehető leggyorsabban megkaphassák rendeléseiket, nagyon gyors szállítást biztosít. Ezért, ha meggondolja magát, és vissza szeretné mondani a rendelést annak leadása után, akkor öt percen belül törölnie kell vagy módosítania kell a megrendelést, különben nem tudja visszamondani. De ha a kereskedő nem tudja teljesíteni a megrendelését, a kereskedő mindent intéz Ön helyett.

  Mennyit spórolhatok a Falatozz webáruházában?

  Ha az ügyfelek minden akció során vásárolnak, akár 55% kedvezményt is élvezhetik. Az elmúlt hónapban a allkuponkodok.org felmérési adatai szerint azok az ügyfelek, akik a allkuponkodok.org -on keresztül szeretnének vásárolni a Falatozz webhelyén, átlagosan mindenki megtakarított Ft44-t.

  Miért érvénytelen a Falatozz promóciós kódja?

  Megerősítheti, hogy a Falatozz promóciós kódját egyszer használták-e vagy lejárt-e. A fenti helyzetnek megfelelő promóciós kódokat nem tudják használni. A falatozz.hu oldalán megtekintheti a Falatozz használati előzményeit.

  Falatozz-nek lesz egy fekete pénteki promóciója?

  Igen. Túl őrültnek gondolja a "fekete péntek"-et, akkor figyelnie kell a 2023i Falatozz online fekete pénteki vásárfesztiválra! A Falatozz által a hálás ügyfelek számára biztosított Kuponok-t hozhatja az ügyfeleknek!

  További Akciók, mint Falatozz Kedvezmény Kódok

  • Ajánlatok

   Legjobb Ajánlatok A Burger King Oldalon

   BURGER KING Kupon Lejár 21-3-23
  • Ajánlatok

   Blue Monday 40% Off PrÉmium MÁrkÁinkra

   Answear Kupon Lejár 11-2-23
  • Ajánlatok

   Tartós Utasbiztosítás Covid-19 Esetén Is - 20% Kedvezménnyel

   AXA Assistance Kupon Lejár 21-3-23
  • Ajánlatok

   Szerezz Huawei Watch óraszíjak Terméket 2610Ft-tól Doopshop Oldalon

   Doopshop Kupon Lejár 25-1-23
  • Ajánlatok

   Akár 85% Kedvezmény Termékek INDESIT Termékekre

   Emag Kupon Lejár 30-1-23

  Iratkozzon fel hírlevelünkre, és időben kedvezményeket kaphat