allkuponkodok.org
Főoldal Üzletek Falatozz Kuponok

Falatozz Akciók - Augusztus 2022

A Falatozz Kuponok és Falatozz Kedvezmények használatával kedvezményeket kaphat a vásárláshoz. 60% kedvezmény a Falatozz Kuponkódok.

FAQ for Falatozz

Milyen fizetési módokat fogad el Falatozz?

A Falatozz általános fizetési módja az, hogy a rendelés teljes összegét online, az áruház webhelyének felületén fizeti ki. Az online fizetés általában American Express, Visa, Mastercard, Maestro, Simplepay. Ha nem fér hozzá az online fizetési módokhoz, a rendelés leadásakor jelezheti a készpénzes fizetést, de a Falatozz nem tudja garantálni, hogy az üzlettel együttműködő összes étterem elfogadja a kártyás készpénzt.

Mire használhatók a Falatozz-től kapott pontok?

Ha rendelkezik Falatozz tagsági kártyával, pontokat szerezhet az adott üzletben történő összes vásárlás után. Minden boltban elköltött 200 Ft után egy pont jutalom jár. Az üzlet pedig nem korlátozza, hogy melyik fizetési módot használja a fizetéshez, minden kifizetés után pontokat ad. Ám az online fizetéssel nemcsak pontokat lehet gyűjteni, hanem pontokat is válthat be, amivel levonhatja az új rendelések költségének egy részét.

Mik a Falatozz-nél a visszaküldés feltételei?

Falatozz annak érdekében, hogy az ügyfelek a lehető leggyorsabban megkaphassák rendeléseiket, nagyon gyors szállítást biztosít. Ezért, ha meggondolja magát, és vissza szeretné mondani a rendelést annak leadása után, akkor öt percen belül törölnie kell vagy módosítania kell a megrendelést, különben nem tudja visszamondani. De ha a kereskedő nem tudja teljesíteni a megrendelését, a kereskedő mindent intéz Ön helyett.

Mennyit spórolhatok a Falatozz webáruházában?

Ha az ügyfelek minden akció során vásárolnak, akár 60% kedvezményt is élvezhetik. Az elmúlt hónapban a allkuponkodok.org felmérési adatai szerint azok az ügyfelek, akik a allkuponkodok.org -on keresztül szeretnének vásárolni a Falatozz webhelyén, átlagosan mindenki megtakarított Ft5-t.

Miért érvénytelen a Falatozz promóciós kódja?

Megerősítheti, hogy a Falatozz promóciós kódját egyszer használták-e vagy lejárt-e. A fenti helyzetnek megfelelő promóciós kódokat nem tudják használni. A falatozz.hu oldalán megtekintheti a Falatozz használati előzményeit.

Falatozz-nek lesz egy fekete pénteki promóciója?

Igen. Túl őrültnek gondolja a "fekete péntek"-et, akkor figyelnie kell a 2022i Falatozz online fekete pénteki vásárfesztiválra! A Falatozz által a hálás ügyfelek számára biztosított Kuponok-t hozhatja az ügyfeleknek!

Iratkozzon fel hírlevelünkre, és időben kedvezményeket kaphat