allkuponkodok.org
Főoldal Üzletek Bivin kupon

Bivin Akciók - Augusztus 2022

A Bivin kupon és Bivin Kedvezmények használatával kedvezményeket kaphat a vásárláshoz. 60% kedvezmény a Bivin kuponkód.

FAQ for Bivin

Mennyibe kerül a kiszállítás a Bivin-nál?

A Bivin minden esetben arra törekszik, hogy a csomagokat 3 munkanapon belül kézbesítse, azonban vészhelyzetekben a szállítási idő meghosszabbodhat. Jelenleg Bivin online áruháza nem kínál személyes átvételt, de ha nem elégedett rendelésével, 14 napja van a vásárlás lemondására, és visszatérítik a termék vételárát.

Elfogad a Bivin utánvétes fizetést?

Igen, ebben az esetben a rendszer által kalkulált összeget kell kifizetni a futárnak. Ha szeretné elkerülni, hogy a kézbesítés során kapcsolatba lépjen a futárral, a Bivin azt javasolja, hogy a megrendelés leadásakor válassza a banki átutalásos vagy bankkártyás fizetést. A pénzátutaláshoz szükséges összes információt megtalálja a rendelés leadását követő visszaigazoló emailben, a rendszer által kiszámolt összeget a megrendeléstől számított 7 napon belül kell bankszámlájukra utalni.

Mennyit spórolhatok a Bivin webáruházában?

A Bivin által biztosított különféle preferenciális irányelvek és tevékenységek szerint a termékek vásárlásával a Bivin weboldalán többet takaríthat meg, mint gondolná, és akár 60% -ot is megtakaríthat az egyetlen tételre! Ha többet szeretne megtakarítani, kövesse a Bivin médiaplatformok hivatalos fiókjait, hogy megismerje a legújabb ajánlatokat!

Miért érvénytelen a Bivin promóciós kódja?

Általában a Bivin promóciós kódja érvénytelen, ha azt használták vagy lejárt. A Bivin használt promóciós kódja nem használható újra. Ha bármilyen problémája van a bivin.hu használatával, akkor forduljon Bivin ügyfélszolgálatához, hogy megoldja az Ön számára.

Bivin-nek lesz egy fekete pénteki promóciója?

Igen. A 2022 "fekete péntek” év végi beépülő eseménye minden bizonnyal különleges meglepetéseket hoz a Bivin ügyfeleknek! Szuper Bivin kedvezmények várják Önt!

Iratkozzon fel hírlevelünkre, és időben kedvezményeket kaphat