allkuponkodok.org
Főoldal Üzletek Bringaboard kupon

Bringaboard kupon - Augusztus 2022

Használja a legújabb Bringaboard Kedvezmények és Kedvezmény Kódok, amelyek az alább felsorolt. Takarítson meg 60% -ot Bringaboard Akciók Augusztus 2022.

FAQ for Bringaboard

Van lehetőség ingyenes szállításra Bringaboard-nél?

A Bringaboard-nél előre megrendelheti kerékpárját, az 50 000 forint feletti kerékpár- és kiegészítő rendeléseket pedig ingyenesen kiszállítják. Minél hamarabb rendel, annál hamarabb kezdheti meg a Bringaboard a kerékpár átadását. Kerékpárját a MOL kútakra, COOP áruházakba vagy Posta csomagautomatákba, postacsomagba stb kérheti. A kerékpár átvételéhez vigye magával személyi igazolványát.

Milyen fizetési módokat fogad el Bringaboard?

Online Bringaboard kerékpárrendeléseihez a következő fizetési módokat választhatja: utánvétes fizetés (200 000 Ft-ig terjedő rendelés esetén), bankkártyás fizetés, részletfizetés (Cetelem). A Cetelem segítségével 10 havi részletre oszthatja kerékpárjának árát. Ez nagyobb rugalmasságot biztosít új kerékpárja fizetésében. Ezenkívül a Bringaboard kerékpárüzletében NICE kártyájával is fizethet. De természetesen a hitelkártya is elfogadott!

A Bringaboard biztosít ingyenes bolti átvételt?

Igen, átveheti online kerékpárját a Bringaboard kerékpárboltjában. De van néhány eltérés a webhelyen található kerékpárkészlet és a tényleges bolti kerékpárkészlet között. Kérje meg a személyzetet, mielőtt a kerékpárüzletbe megy, hogy átvegye kerékpárját. Ezenkívül csak hétfőtől szombatig veheti át a kerékpárt. SZÉP kártyával a helyszínen is fizetheti kerékpárját.

Mennyit spórolhatok a Bringaboard webáruházában?

Mivel a Bringaboard minden promócióhoz különböző kedvezményeket és kuponokat kínál, az egyes megrendelések megtakarításai is eltérőek. De az elmúlt hónap adatai szerint a felhasználók megrendelésenként átlagosan Ft17-t takaríthatnak meg!

Miért érvénytelen a Bringaboard promóciós kódja?

Csak egy promóciós kód használható azegyetlen megrendelésben a Bringaboard-nál. Kérje, ellenőrizze, hogy a promóciós kód lejárt-e vagy megkülönbözteti-e a kis- és nagybetűket. Ezenkívül ügyeljen arra is, hogy a Bringaboard promóciós kód használatára vonatkozó szabályok rendelkezésre állnak-e a bevásárlókosárban található termékeknél. Ha a promóciós kódja még nem járt le, vagy nem használták fel, akkor a Bringaboard ügyfélszolgálatával vegye fel a segítségét a megoldásában.

Bringaboard-nek lesz egy fekete pénteki promóciója?

Igen. Minden Bringaboard törzsügyfele alig várja a Fekete Pénteket. A allkuponkodok.org küldetése az, hogy az ügyfelek rendelkezésére bocsássa az összes kedvezményre vonatkozó Bringaboard információit, és az ügyfélnek a Bringaboard Akciók -t is eljuttassa a 2022i Fekete Péntek idején, így csak várjon!

Iratkozzon fel hírlevelünkre, és időben kedvezményeket kaphat