allkuponkodok.org
Főoldal Üzletek Bringaboard kupon

Bringaboard kupon - Szeptember 2023

Használja a legújabb Bringaboard Kedvezmények és Kedvezmény Kódok, amelyek az alább felsorolt. Takarítson meg 40% -ot Bringaboard Akciók Szeptember 2023.

HIRDETÉS

 • Alkalmazza az összes Bringaboard kódot fizetéskor egyetlen kattintással.

  Több mint 2 000 000 felhasználó megbízható

  Ellenőrzött

 • FAQ for Bringaboard

  Van lehetőség ingyenes szállításra Bringaboard-nél?

  A Bringaboard-nél előre megrendelheti kerékpárját, az 50 000 forint feletti kerékpár- és kiegészítő rendeléseket pedig ingyenesen kiszállítják. Minél hamarabb rendel, annál hamarabb kezdheti meg a Bringaboard a kerékpár átadását. Kerékpárját a MOL kútakra, COOP áruházakba vagy Posta csomagautomatákba, postacsomagba stb kérheti. A kerékpár átvételéhez vigye magával személyi igazolványát.

  Milyen fizetési módokat fogad el Bringaboard?

  Online Bringaboard kerékpárrendeléseihez a következő fizetési módokat választhatja: utánvétes fizetés (200 000 Ft-ig terjedő rendelés esetén), bankkártyás fizetés, részletfizetés (Cetelem). A Cetelem segítségével 10 havi részletre oszthatja kerékpárjának árát. Ez nagyobb rugalmasságot biztosít új kerékpárja fizetésében. Ezenkívül a Bringaboard kerékpárüzletében NICE kártyájával is fizethet. De természetesen a hitelkártya is elfogadott!

  A Bringaboard biztosít ingyenes bolti átvételt?

  Igen, átveheti online kerékpárját a Bringaboard kerékpárboltjában. De van néhány eltérés a webhelyen található kerékpárkészlet és a tényleges bolti kerékpárkészlet között. Kérje meg a személyzetet, mielőtt a kerékpárüzletbe megy, hogy átvegye kerékpárját. Ezenkívül csak hétfőtől szombatig veheti át a kerékpárt. SZÉP kártyával a helyszínen is fizetheti kerékpárját.

  Mennyit spórolhatok a Bringaboard webáruházában?

  Mivel a Bringaboard minden promócióhoz különböző kedvezményeket és kuponokat kínál, az egyes megrendelések megtakarításai is eltérőek. De az elmúlt hónap adatai szerint a felhasználók megrendelésenként átlagosan Ft16-t takaríthatnak meg!

  Miért érvénytelen a Bringaboard promóciós kódja?

  Csak egy promóciós kód használható azegyetlen megrendelésben a Bringaboard-nál. Kérje, ellenőrizze, hogy a promóciós kód lejárt-e vagy megkülönbözteti-e a kis- és nagybetűket. Ezenkívül ügyeljen arra is, hogy a Bringaboard promóciós kód használatára vonatkozó szabályok rendelkezésre állnak-e a bevásárlókosárban található termékeknél. Ha a promóciós kódja még nem járt le, vagy nem használták fel, akkor a Bringaboard ügyfélszolgálatával vegye fel a segítségét a megoldásában.

  Bringaboard-nek lesz egy fekete pénteki promóciója?

  Igen. Minden Bringaboard törzsügyfele alig várja a Fekete Pénteket. A allkuponkodok.org küldetése az, hogy az ügyfelek rendelkezésére bocsássa az összes kedvezményre vonatkozó Bringaboard információit, és az ügyfélnek a Bringaboard Akciók -t is eljuttassa a 2023i Fekete Péntek idején, így csak várjon!

  További Akciók, mint Bringaboard Kedvezmény Kódok

  • Ajánlatok

   Kompressziós Vállrögzítő - M -41% Bolt Felkeresése

   Panda Piac Kupon Lejár 28-9-23
  • Ajánlatok

   Szerezz Leggingsek Terméket 6.990Ft-tól KEO Fitness Oldalon

   KEO Fitness Kupon Lejár 30-9-23
  • Ajánlatok

   Szerezz Champion Edition Matrac Terméket 477620Ft-tól CARDO Oldalon

   CARDO Kupon Lejár 29-9-23
  • Ajánlatok

   40% Kedvezmény A Vásárlásnál HORDOZÓS KABÁTOK Termékekre

   NANA Kupon Lejár 3-10-23
  • Ajánlatok

   Szerezz Garancia Terméket 10.000Ft-tól Vertigo Store Oldalon

   Vertigo Store Kupon Lejár 6-10-23

  Iratkozzon fel hírlevelünkre, és időben kedvezményeket kaphat

  A allkuponkodok.org cookie-kat használ annak érdekében, hogy a legjobb élményt nyújthassuk webhelyünkön. Ha folytatja, a allkuponkodok.org feltételezi, hogy elfogadja a cookie-kra vonatkozó szabályzatunkat.