allkuponkodok.org
Főoldal Üzletek Netenpiac

Netenpiac Akciók - Május 2022

A Netenpiac kupon és Netenpiac Kuponok használatával kedvezményeket kaphat a vásárláshoz. 60% kedvezmény a Netenpiac kuponkód.

FAQ for Netenpiac

Mikor kapom meg Netenpiac termékeit?

A Netenpiac termékei raktáron vannak, így a futárok a megrendelés feladásától számított 1-5 munkanapon belül kiszállítják azokat. Ha ezen időn belül nem tudják teljesíteni a megrendelését, felveszik Önnel a kapcsolatot. Ha a terméket az átvételt követően megtekintette, de nem találkozott Önnel, vagy a termék átvétele után meggondolta magát, és vissza szeretné téríteni a vételárat, a termék átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól.

Van-e garancia a Netenpiac termékre?

A Netenpiac minden termékre legalább 1 év garanciát vállal. A kötelező jótállás hatálya alá tartozó termékeknél a jótállás időtartama a következő: ha az eladási ár eléri a 10.000 Ft-ot, de nem haladja meg a 100.000 Ft-ot, a jótállási idő egy év, ha pedig az eladási ár meghaladja a 100.000 Ft-ot, de legfeljebb 250.000 Ft, a jótállási idő egy év, majd a szavatossági idő két év, az eladási ár több mint 250 000 Ft, a jótállási idő 3 év. A jótállás minden esetben számlával vagy másolattal igazolható, a kötelező jótállás hatálya alá tartozó termékeknél pedig jótállási jegy áll rendelkezésre.

Milyen típusú bankkártyával lehet fizetni a Netenpiac webáruházban?

Három fizetési lehetőség van a Netenpiac-nál történő vásárlásnál: utánvéttel - a terméket a futár átvételekor kell készpénzben fizetni; a weboldalon bankkártyás fizetési mód is található. A sikeres fizetés után a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzák a megrendelését, hétfőtől csütörtökig 8-16 óráig.

Mennyit spórolhatok a Netenpiac webáruházában?

A Netenpiac küldetéseinek ügyfelei mindig a vállalat magjai lesznek, és kedvezményes előnyöket biztosítanak az ügyfeleknek. A Netenpiac által biztosított kuponkód révén megrendelése legmagasabb 60% kedvezményt élvezheti. Termékeket vásárolhat a Netenpiac webüzletében, és használhatja a kupon-t, amely megtalálható a allkuponkodok.org-on. Minden rendelésenként megtakarít Ft27-t.

Miért érvénytelen a Netenpiac promóciós kódja?

Ellenőrizheti, hogy a Netenpiac promóciós kódja alkalmazható-e az Ön által fizetendő árukra, és hogy azt használták-e vagy lejárt-e. Ha a fenti helyzet bekövetkezik, a promóciós kód nem lesz elérhető a Netenpiac-nál. Meg kell jegyezni, hogy a promóciós kódnak meg kell felelnie a Netenpiac használatának feltételeinek, hogy a promóciós kód érvényes legyen.

Netenpiac-nek lesz egy fekete pénteki promóciója?

Igen. A fekete péntek határozottan az a nagy ünnep, amely a Netenpiac fogyasztójai körében a legtöbb figyelmet vonzza. Jelenleg a vásárlók több pénzt takaríthatnak meg a különleges Netenpiac kupon-val és különleges ünnepi ajánlatokkal, illetve több Netenpiac termékeit vásárolhatnak.

Iratkozzon fel hírlevelünkre, és időben kedvezményeket kaphat