allkuponkodok.org
Főoldal Üzletek Konyhaluxnet Kuponok

Konyhaluxnet Kedvezmények - Szeptember 2023

Ezen az oldalon nemcsak a Konyhaluxnet Akciók és Kedvezmények, hanem a Konyhaluxnet hasonló márkákhoz tartozó Kedvezmények és Kedvezmény Kódok is megtalálhatók. Felhívjuk a figyelmét, hogy az összes Kedvezmény Kódok itt érvényes.

HIRDETÉS

 • Alkalmazza az összes Konyhaluxnet kódot fizetéskor egyetlen kattintással.

  Több mint 2 000 000 felhasználó megbízható

  Ellenőrzött

 • FAQ for Konyhaluxnet

  Milyen fizetési módokat fogad el Konyhaluxnet?

  Ha az utánvétet választja, akkor kézhezvételkor ki kell fizetnie Konyhaluxnet-nak a rendelési számlán szereplő teljes összeget. Ha átutalásos módot használ, akkor előre kell fizetnie az üzletnek a rendelés összegét, a pénz beérkezése után az üzlet intézi is a szállítást. A cég készpénzt is és bankkártyát is elfogad az üzletben.

  Vállal a Konyhaluxnet termékgaranciát?

  Vásároljon a Konyhaluxnet kereskedőnél, és élvezze az áruházi szolgáltatási háttér és a terméktámogatás biztonságát. A termékekre 12 hónap garancia vonatkozik, a jótállás kezdő időpontja a vásárlási számlán és a jótállási jegyen szereplő dátum. Ha a termékkel az eladó okozta probléma merül fel, a garanciális termék visszaküldésének költsége az eladót terheli.

  Mik a Konyhaluxnet szállítási feltételei?

  Ingyenes szállítást biztosít bizonyos termékekre a Konyhaluxnet. Összességében az üzlet többféle szállítási módot kínál. A vásárlók termékeiket az üzletben is átvehetik, ekkor a szállítási díj teljesen ingyenes. Magyarországon néhány ingyenes kiszállítással szállítható termék kivételével 0-30 kg közötti súly esetén a kiszállítás 1790 Ft, 30 kg vagy 114 cm-nél nagyobb terméknél 4990 Ft. Az EU-n belül a szállítási költségek a rendelkezésre állás függvényében változhatnak.

  Mik az előnyei a Konyhaluxnet klubtagságnak?

  Miután regisztrált és létrehozott egy felhasználói fiókot a Konyhaluxnet-nál, részesülhet az áruház tagsági előnyeiben. Az üzlet tagsága három szakaszra oszlik, az alsó szint kedvezménye, hogy 15.000 Ft feletti rendelés esetén az üzlet ingyenesen kiszállít. A közepes szinten 3% kedvezményt kaphat minden termékre. A prémium szakaszban minden rendeléséből 5% kedvezményt kaphat.

  Mennyit spórolhatok a Konyhaluxnet webáruházában?

  A Konyhaluxnet időről időre promóciós tevékenységeket fog biztosítani az ügyfeleknek. Az ügyfelek különféle Kuponok-t és Kuponkódok-t találhatnak a allkuponkodok.org-on. Az ügyfelek átlagosan Ft21-t spórolhatnak a Kuponok használatával. A konkrét kedvezményes összeget az aktuális Konyhaluxnet preferenciális tevékenységek szerint meghatározi.

  Miért érvénytelen a Konyhaluxnet promóciós kódja?

  Konyhaluxnet promóciós kódjai megfelelően érvénytelenek lehetnek, és minden promóciós kód csak egyszer használható. Ha biztos abban, hogy a Konyhaluxnet promóciós kódját nem használták, vagy az érvényességi időn belül van, ellenőrizheti, hogy az a Konyhaluxnet használható terméktípusához tartozik-e, mert néha a különböző terméktípusok miatt a kuponkód nem lesz kedvezményes.

  Konyhaluxnet-nek lesz egy fekete pénteki promóciója?

  Igen. A 2023 "fekete péntek” év végi beépülő eseménye minden bizonnyal különleges meglepetéseket hoz a Konyhaluxnet ügyfeleknek! Szuper Konyhaluxnet kedvezmények várják Önt!

  További Akciók, mint Konyhaluxnet Kedvezmény Kódok

  • Ajánlatok

   Libri Könyvesbolt – Könyvújdonságok

   Libri Kupon Lejár 4-11-23
  • Ajánlatok

   Diego – Aktuális Online Katalógus

   Diego Kupon Lejár 31-12-99
  • Ajánlatok

   20% Rieker "Szandálokra, Papucsokra"

   Shoestyle.hu Kupon Lejár 1-10-23
  • Ajánlatok

   Spórolj Akár 50%-t Audio Video 594 Terméket Találtam Termékekre Ázsiacenter Oldalon

   Ázsiacenter Kupon Lejár 5-10-23
  • Ajánlatok

   Szerezz 10% Kedvezményes Mentő Rendőr és Tűzoltóautók Termékeket GyerekJatekBolt Oldalon

   Gyerekjátékbolt Kupon Lejár 3-10-23
  • Ajánlatok

   Szerezz ALL OF OUR PRODUCTS Terméket €86,00-tól Sugarbird Oldalon

   Sugarbird Kupon Lejár 9-10-23

  Iratkozzon fel hírlevelünkre, és időben kedvezményeket kaphat

  A allkuponkodok.org cookie-kat használ annak érdekében, hogy a legjobb élményt nyújthassuk webhelyünkön. Ha folytatja, a allkuponkodok.org feltételezi, hogy elfogadja a cookie-kra vonatkozó szabályzatunkat.