allkuponkodok.org
Főoldal Üzletek Wizzair utalvány

Wizzair utalvány és promóciós kód - Október 2022

Jelenleg 7 Wizzair promóciós kód és Kedvezmény Kódok Október 2022, és akár 60% megtakarítást kaphat, ha a wizzair.com -on vásárol, amint tud. Mindezek promóciós kód nem tartanak sokáig.

 • Ajánlatok

  Wizzair Discount Club – Legalább 10 EUR Kedvezmény A Viteldí

  Lejár 31-12-22
 • Ajánlatok

  Iratkozz Fel A Wizzair Hírlevelére és Legjobb Ajánlatokat Ka

  Lejár 31-12-22
 • Ajánlatok

  50% Kedvezmény A Wizzair Kedvezmény Kódok áron

  Lejár 3-1-23
 • Ajánlatok

  Mentés Hatalmas Megtakarítás Ezzel A Wizzair Kuponok

  Lejár 3-1-23
 • Ajánlatok

  Wizzair Kuponok: Akár 60% Kedvezmény

  Lejár 3-1-23
 • Ajánlatok

  Többet Vásárolhat, és Többet Takaríthat Meg A Wizzair Akciók-tól 50%

  Lejár 3-1-23
 • Ajánlatok

  Megtalálja 45% Ki A W/ Wizzair Kedvezmények Kapcsolóval

  Lejár 3-1-23

FAQ for Wizzair

Mi a Wizzair visszatérítési irányelve?

A foglalás visszavonása 14 nappal az indulás előtt csak a visszafizetési díjat kell fizetnie, hogy visszatérítést kapjon. Ha a repülés utáni 14 napon belül lemond, akkor több költséget kell fizetnie, a [MerchantName] nem lesz képes visszatéríteni a vásárolt szolgáltatás költségeit. A Wizzair Flex megvásárlása lehetővé teszi, hogy többször is megváltoztassa a játékokat, időt és útvonalakat a játékban.

Milyen fizetési módok közül választhatok a Wizzair webáruházban?

Wizzair elfogad Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro, Bancontact és UATP betéti és hitelkártyákat. A Wizzair társmárkás kártyáit is elfogadják. kérik, vegye figyelembe, hogy a Visa Electron és Maestro kártyákat csak akkor fogadjuk el, ha regisztrálva vannak a megfelelő 3D Secure programban a vásárlásokhoz (Visa vagy MasterCard SecureCode igazolja). Használhat utalványokat is. A fennmaradó összeget, ha van, kártyával kell fizetni.

Hogyan lehetek Wizzair klubtagja?

A legegyszerűbb módja annak, hogy a Wizzair Discount Club tagjává váljon, ha elindítja a repülőjegy-foglalást a mobilalkalmazáson keresztül. Közvetlenül a járat kiválasztása után megjelenik egy felszólítás, amely felkéri, hogy csatlakozzon Wizzair akciós klubjához. Kövesse ezeket az egyszerű lépéseket a repülőjegy-foglalás és a klubtagság biztosításához.

Mire jó Wizzair alkalmazása?

A Wizzair ingyenes alkalmazásán keresztül a következő funkciókat érheti el: repülőjegyeket foglalhat, megtekintheti meglévő előfizetéseinek ellenőrzési menetrendjét, szolgáltatásokat adhat meglévő előfizetéseihez, módosíthatja meglévő előfizetéseit, letöltheti mobil beszállókártyáit, releváns közlemények lefedettség és a legújabb akciók. Az alkalmazás Android 4.4 vagy újabb mobileszközökön és iOS 9.3 vagy újabb iPhone készülékeken érhető el.

Mennyit spórolhatok a Wizzair webáruházában?

A Wizzair időről időre promóciós tevékenységekeit fog biztosítani az ügyfeleknek. Különféle promóciók és kedvezmények révén jelenleg Wizzair Discount Club – Legalább 10 EUR Kedvezmény A Viteldí zajlik. Minden vásárló vásárlási rendeléséként átlagosan Ft32 -t takaríthat meg.

Miért érvénytelen a Wizzair promóciós kódja?

Ellenőrizheti, hogy a Wizzair promóciós kódja alkalmazható-e az Ön által fizetendő árukra, vagy lejárt-e és használták-e. Ha a fenti feltételek teljesülnek, akkor a promóciós kód nem lesz elérhető. Néha Wizzair promóciós kódja megköveteli, hogy manuálisan adja meg. Kérje, ellenőrizze, hogy a számát helyesen és teljesen írta-e be a wizzair.com-on.

Wizzair-nek lesz egy fekete pénteki promóciója?

Igen. Nem vásárolta meg a kívánt terméket tavaly fekete pénteken a Wizzair oldalán? 2022-ben nem szabad kihagynia újra! Wizzair fekete pénteki árcsökkenése egyre magasabb lesz!

További Akciók, mint Wizzair Kedvezmény Kódok

 • Ajánlatok

  Akár - 40% Off A Gyermekkönyvekre A Géniusz.hu Oldalon

  Geniusz Kupon Lejár 31-12-22
 • Ajánlatok

  Kapj 20% Kedvezményes Olajmentes Kompresszorok

  Profikisgép Kupon Lejár 7-10-22
 • Ajánlatok

  A PUMA.com Ajánlata: 50% Kedvezménnyel A Ruházati Cikkekre

  PUMA Kupon Lejár 31-12-22
 • Ajánlatok

  Ingyenes Szállítás A Mobilfox.hu Oldalon

  Mobilfox Kupon Lejár 31-12-22
 • Ajánlatok

  Élvezz Mixa Anti-Imperfection Alkoholmentes Arctisztító Tonik Zsíros és Terméket Legolcsóbban 8Ft-tól Grandpatika Oldalon

  Ekozmetikum Kupon Lejár 10-10-22

Iratkozzon fel hírlevelünkre, és időben kedvezményeket kaphat