allkuponkodok.org
Főoldal Üzletek Wizzair

Wizzair utalvány és promóciós kód - Május 2022

Jelenleg 7 Wizzair promóciós kód és Kedvezmény Kódok Május 2022, és akár 45% megtakarítást kaphat, ha a wizzair.com -on vásárol, amint tud. Mindezek promóciós kód nem tartanak sokáig.

FAQ for Wizzair

Mi a Wizzair visszatérítési irányelve?

A foglalás visszavonása 14 nappal az indulás előtt csak a visszafizetési díjat kell fizetnie, hogy visszatérítést kapjon. Ha a repülés utáni 14 napon belül lemond, akkor több költséget kell fizetnie, a [MerchantName] nem lesz képes visszatéríteni a vásárolt szolgáltatás költségeit. A Wizzair Flex megvásárlása lehetővé teszi, hogy többször is megváltoztassa a játékokat, időt és útvonalakat a játékban.

Milyen fizetési módok közül választhatok a Wizzair webáruházban?

Wizzair elfogad Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro, Bancontact és UATP betéti és hitelkártyákat. A Wizzair társmárkás kártyáit is elfogadják. kérik, vegye figyelembe, hogy a Visa Electron és Maestro kártyákat csak akkor fogadjuk el, ha regisztrálva vannak a megfelelő 3D Secure programban a vásárlásokhoz (Visa vagy MasterCard SecureCode igazolja). Használhat utalványokat is. A fennmaradó összeget, ha van, kártyával kell fizetni.

Hogyan lehetek Wizzair klubtagja?

A legegyszerűbb módja annak, hogy a Wizzair Discount Club tagjává váljon, ha elindítja a repülőjegy-foglalást a mobilalkalmazáson keresztül. Közvetlenül a járat kiválasztása után megjelenik egy felszólítás, amely felkéri, hogy csatlakozzon Wizzair akciós klubjához. Kövesse ezeket az egyszerű lépéseket a repülőjegy-foglalás és a klubtagság biztosításához.

Mire jó Wizzair alkalmazása?

A Wizzair ingyenes alkalmazásán keresztül a következő funkciókat érheti el: repülőjegyeket foglalhat, megtekintheti meglévő előfizetéseinek ellenőrzési menetrendjét, szolgáltatásokat adhat meglévő előfizetéseihez, módosíthatja meglévő előfizetéseit, letöltheti mobil beszállókártyáit, releváns közlemények lefedettség és a legújabb akciók. Az alkalmazás Android 4.4 vagy újabb mobileszközökön és iOS 9.3 vagy újabb iPhone készülékeken érhető el.

Mennyit spórolhatok a Wizzair webáruházában?

A Wizzair időről időre promóciós tevékenységekeit fog biztosítani az ügyfeleknek. Különféle promóciók és kedvezmények révén jelenleg Wizzair Discount Club – Legalább 10 EUR Kedvezmény A Viteldí zajlik. Minden vásárló vásárlási rendeléséként átlagosan Ft9 -t takaríthat meg.

Miért érvénytelen a Wizzair promóciós kódja?

Ellenőrizheti, hogy a Wizzair promóciós kódja alkalmazható-e az Ön által fizetendő árukra, vagy lejárt-e és használták-e. Ha a fenti feltételek teljesülnek, akkor a promóciós kód nem lesz elérhető. Néha Wizzair promóciós kódja megköveteli, hogy manuálisan adja meg. Kérje, ellenőrizze, hogy a számát helyesen és teljesen írta-e be a wizzair.com-on.

Wizzair-nek lesz egy fekete pénteki promóciója?

Igen. Nem vásárolta meg a kívánt terméket tavaly fekete pénteken a Wizzair oldalán? 2022-ben nem szabad kihagynia újra! Wizzair fekete pénteki árcsökkenése egyre magasabb lesz!

Iratkozzon fel hírlevelünkre, és időben kedvezményeket kaphat