allkuponkodok.org
Főoldal Üzletek Wasabi kupon

Wasabi kupon és Promóciós Kód - Január 2023

Jelenleg 6 Wasabi Kedvezmények és Kedvezmény Kódok Január 2023, és akár 55% megtakarítást kaphat, ha a wasabi.hu -on vásárol, amint tud. Mindezek Promóciós Kód nem tartanak sokáig.

HIRDETÉS

 • Alkalmazza az összes Wasabi kódot fizetéskor egyetlen kattintással.

  Több mint 2 000 000 felhasználó megbízható

  Ellenőrzött

 • FAQ for Wasabi

  Milyen kedvezményeket kínál a Wasabi?

  Wasabi szívesen ajándékozza meg ügyfeleit. 30 000 forint feletti megrendelés esetén Wasabi 6000 forint értékű utalványt küld a megadott összegre, ingyenes szállítással. A 6000 Ft értékű ajándékkártya nem fizethető, de kedvezményként a végösszegből levonásra kerül, így csak ezen összeg feletti további kedvezmények vehetők igénybe. Az utalvány 3 hónapig használható fel!

  Vehetem a Wasabi ajándékutalványt?

  Ajándék neked vagy egy számodra fontos személynek! Az ajándékutalványt 3 féle összegben vásárolhatod meg (10.000 Ft, 15.000 Ft, 20.000 Ft), az ajándékutalvány értéke pedig az ajándékutalvány előlapján van feltüntetve lejárati dátummal. Ez az összeg tetszés szerint felhasználható Wasabi éttermeiben az érvényességi idő alatt, valamint házhozszállítás esetén a weboldalon leadott rendeléseknél. Az ajándékutalvány használatához regisztráció nem szükséges.

  Wasabi születésnapi kedvezményeket kínál?

  Wasabi születésnapi kedvezményeket kínál kedves vásárlóinak. Évente egyszer átvehető, fényképes igazolvány szükséges a helyszínen, előzetes foglalás. A foglalás a születésnapját követő 7. napig lehetséges. A korlátlan étkezéshez asztalfoglalás szükséges. Fenntartják a változtatások és módosítások jogát, valamint azt a jogot, hogy ünnepnapokon és munkaszüneti napokon ezt a lehetőséget ne garantálják. A kedvezmény csak abban az esetben érvényes, ha +1 fő vagy +3 fő korlátlan számú sushi menüvel költ.

  Wasabi névnapi kedvezményeket kínál?

  Wasabi az akciókat hirdető éttermekben kínál Névnapi kedvezményeket. Évente egyszer átvehető, fényképes igazolvány szükséges a helyszínen, előzetes foglalás. A korlátlan étkezéshez asztalfoglalás szükséges. Névnapi kedvezmény a Wasabi éttermekben a Mom Parkban vagy Debrecenben: 1 névnap + 1 fő, névnapra 50% kedvezményt adnak az ár helyett a sushi menü korlátlan futtatására. A +1 és +3 személyek nem tartalmazzák a 0-12 éves gyerekeket. A kedvezmény csak abban az esetben érvényes, ha +1 fő vagy +3 fő korlátlan számú sushi menüvel költ.

  Mennyit spórolhatok a Wasabi webáruházában?

  A Wasabi a lehető legkedvezőbb árat biztosítja az ügyfeleknek. A Wasabi által szolgáltatott vásárlási adatok szerint a allkuponkodok.org összes hosszú távú felhasználója szinte Ft27-t spórol a Wasabi minden megrendelésénél. A konkrét kedvezményes összeg függ a megrendelés összegétől és a mennyiségétől.

  Miért érvénytelen a Wasabi promóciós kódja?

  Egyetlen promóciós kód csak egyszer használható a Wasabi-nál. Ha nincs mód a normális használatra, ellenőrizze, hogy lejárt-e vagy használták-e. Megnyithatja a Wasabi promóciós kódjának részleteit is, hogy megértse a felhasználási feltételeket. Néha a Wasabi promóciós kódot nem lehet használni, mert nem felel meg a használatának feltételeinek.

  Wasabi-nek lesz egy fekete pénteki promóciója?

  Igen. A fekete pénteki promóció elengedhetetlen része a Wasabi éves ütemtervének. Ebben a promóciós időszakban számos Wasabi terméke kedvezményes lesz, így minden Wasabi törzsügyfele élvezheti a vásárlás elégedettségét!

  További Akciók, mint Wasabi Kedvezmény Kódok

  • Ajánlatok

   Astoreo → Minden Termék 3 000 Ft Alatt

   Astoreo Kupon Lejár 16-4-23
  • Ajánlatok

   Ingyenes Magyarországi Házhozszállítás 20.000Ft Rendelés Fölötti

   MYPROTEIN Kupon Lejár 22-4-23
  • Ajánlatok

   Átmenetes Szűrők 4.700Ft-tól

   NIKA Kupon Lejár 22-1-23
  • Ajánlatok

   Axa Assistance - Sportbiztosítás Akár 20% Kedvezménnyel

   AXA Assistance Kupon Lejár 20-4-23
  • Ajánlatok

   Kapj EPECA Horgász Webáruház Terméket Legalacsonyabban 18490Ft-tól EPECA Oldalon

   EPECA Kupon Lejár 6-2-23
  • Ajánlatok

   Kapj Mennyezetbe építhető Páraelszívók Terméket Legalacsonyabban 349.900Ft-tól Konyhagepbolt Oldalon

   Konyhagepbolt Kupon Lejár 22-1-23

  Iratkozzon fel hírlevelünkre, és időben kedvezményeket kaphat