allkuponkodok.org
Főoldal Üzletek TOPáruk Kuponok

TOPáruk Kedvezmények - Augusztus 2022

Ezen az oldalon nemcsak a TOPáruk Akciók és Kedvezmények, hanem a TOPáruk hasonló márkákhoz tartozó Kedvezmények és Kedvezmény Kódok is megtalálhatók. Felhívjuk a figyelmét, hogy az összes Kedvezmény Kódok itt érvényes.

FAQ for TOPáruk

Milyen hűségprogramot kínál TOPáruk?

A TOPáruk virtuális számlát nyit az üzletben regisztrált összes felhasználó számára, és hűségpontokat ír jóvá minden egyes rendelés után. Az ügyfelek a hűségpontjaikat a második megrendeléstől vehetik igénybe. Ők maguk dönthetik el, hogy hány hűségpontot használnak fel és mikor. 1 Ft 1 hűségpontnak felel meg.

Mennyibe kerül a TOPáruk rendelésem kiszállítása?

Sok vásárló dönt úgy, hogy saját maga veszi át megrendelését több száz magyarországi átvételi ponton. Mert olyan kényelmes. A TOPáruk megrendelések több száz Pick Pack Pontra, GLS Csomagpontra vagy Foxpost Pontra szállíthatók! A szállítás díja 1490 Ft, ha a GLS rendszeres házhozszállítását választja. Pick Pack Ponton privát transzfere pedig 950 ft.

Milyen fizetési módokat fogad el TOPáruk?

A TOPáruk-n lévő berendezés megrendelése a következő módokon fizethető ki: fizetés utánvéttel (hitelkártya vagy készpénz), fizetés VISA-val, fizetés Mastercarddal, fizetés Maestro-val, fizetés Visa Electron-nal, fizetés American Express-szel, fizetés előre utalással banki átutalással. A TOPáruk online bankkártyás fizetési szolgáltatója az OTP Mobil Kft. A TOPáruk-ban egyszerre csak 1 fizetési módot választhat.

A TOPáruk biztosít ingyenes bolti átvételt?

Igen. A TOPáruk saját áruraktárral is rendelkezik, és minden háztartási gép- vagy szerszámrendelése átvehető ebben az üzletben. A TOPáruk csak hétfőtől péntekig tud helyszíni átvételt biztosítani szerszámrendeléséhez. A személyes átvétel pedig mindig ingyenes. Kérik, hogy ellenőrizze az üzlet pontos címét a weboldalon, és előzetesen egyeztessen velük időpontot.

Mennyit spórolhatok a TOPáruk webáruházában?

A TOPáruk különböző kedvezmények, promóciók és kedvezmények révén pénzt takaríthat meg az ügyfeleknek, a TOPáruk ügyfelei kombinálhatnak különféle TOPáruk Kuponok-t és Kuponkódok-t használni. Átlagosan az ügyfelek egyetlen termék megvásárlásával spórolhat Ft26-t a TOPáruk webüzletében.

Miért érvénytelen a TOPáruk promóciós kódja?

Megerősítheti, hogy a TOPáruk promóciós kódját egyszer használták-e, vagy lejárt-e. Ellenőrizheti a promóciós kód használatának módját és szabályait a toparuk.hu webhelyén. Ha képes volt használni a TOPáruk promóciós kódját, támogatását nagyon szívesen látják.

TOPáruk-nek lesz egy fekete pénteki promóciója?

Igen. TOPáruk hálaadás után megkezdi az árusítást! Addigra minden információt megtalál a TOPáruk "Fekete péntekről" a allkuponkodok.org oldalán.

Iratkozzon fel hírlevelünkre, és időben kedvezményeket kaphat