allkuponkodok.org
Főoldal Üzletek Techsend

Techsend Kedvezmények - Május 2022

A allkuponkodok.org minden nap megszervezi és közzéteszi a legjobb Techsend Akciók és Kedvezmény Kódok -t. A Techsend on-line vásárláskor legfeljebb 60% kedvezményt alkalmaznak a Techsend Kuponkódok használatával.

FAQ for Techsend

Van-e garancia a Techsend termékre?

A Techsend a termékértéktől függően eltérő hosszúságú garanciát kínál. A jótállási idő mobiltelefonra 1 év, elektronikára 100 000-100 000 forint között egy év, elektronikára 100-250 e Ft között két év, 250 e Ft feletti elektronikára két év A jótállás időtartama 3 év, az ArenaRacer termékekre pedig 5 év.

Milyen fizetési módok közül választhatok a Techsend webáruházban?

A Techsend több fizetési módot is elfogad. Techsend online áruházában az alábbi fizetési módok közül választhat: banki átutalás, SimplePay online fizetés, utánvét (díj: 353 Ft), készpénz vagy bankkártya személyes átvételhez az üzletükben. A banki átutaláshoz szükséges információk a Techsend weboldalántalálhatók.

Milyen szállítási módok közül lehet választani a Techsend webáruházban?

A Techsend online áruház logisztikai partnere a GLS, és a csomag a szállítást követő 24 órán belül garantáltan megérkezik. A szállítási részletekért forduljon a GLS Ügyfélszolgálatához. 0-14.999 Ft közötti értékű rendelés esetén a szállítási díj 1090 Ft, 15.000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes a kiszállítás.

Megnézhetem vagy kipróbálhatom Techsend termékeit vásárlás előtt?

Természetesen igen! Bár a Techsend elsősorban online áruház, a termékeiket a 10. kerület, Monoli utca 2-4. szám alatt található budapesti bemutatótermükben megtekintheti és kipróbálhatja. Bármikor elmehetsz és ha nem is választasz vagy nem rendelsz konkrét terméket, szívesen látnak! Nyitvatartásuk: naponta 9-16:30.

Mennyit spórolhatok a Techsend webáruházában?

A Techsend pénzt takaríthat meg az ügyfeleknek különféle ajánlatok, promóciók és kedvezmények révén. Ha ésszerűen használja a Techsend Kuponok-t, a fogyasztók élvezhetik az eredeti ár 60% kedvezményét, és átlagosan egy tétel megvásárlásával spórohatnak Ft40-t a Techsend webüzletében.

Miért érvénytelen a Techsend promóciós kódja?

Ellenőrizheti, hogy a Techsend promóciós kódja alkalmazható-e a fizetendő termékeire. Jelentkezzen be aTechsend -fiókjába, hogy megtekinthesse a promóciós kód részleteit, függetlenül attól, hogy használták-e vagy lejártak-e. Ha vannak ilyenek, akkor a promóciós kód nem lesz elérhető a Techsend-nál. Ugyanakkor megismerheti a releváns információkat, ha bejelentkezik a techsend.hu kuponkódoldalára.

Techsend-nek lesz egy fekete pénteki promóciója?

Igen. A allkuponkodok.org kívánsága az, hogy az ügyfelek egész évben minden vásárlási fesztiválon élvezhetik magukat. A Techsend fekete pénteki rendezvénye karácsony előtt egy hónappal kezdődik. Teljes termék kedvezménye és még sok más Techsend Kuponok vár Önre!

Iratkozzon fel hírlevelünkre, és időben kedvezményeket kaphat