allkuponkodok.org
Főoldal Üzletek Race-shop Kuponok

Race-shop Kuponkódok - Augusztus 2022

Keresse meg a kívánt Race-shop Akciók és Kedvezmények elemeket a 10 Kedvezmény Kódok sorozatunk között, és pénzt takarítson meg a pénztárnál ezen a Augusztus 2022 -on.

FAQ for Race-shop

Hogyan tudok fizetni, ha Race-shop online boltjában vásárolok?

Utánvéttel a legegyszerűbb módja a tételek fizetésének. Amikor a futár átadja a megrendelését, készpénzben fizetheti a termék árát és a szállítást. Utánvét esetén a tranzakciós díj 390 Ft. Ha úgy dönt, hogy megrendelést vesz fel Race-shop kassani üzletéből, akkor készpénzben is fizethet (csak euróban). Kényelmes és biztonságos készpénz nélküli fizetési mód az előre történő banki átutalás. Miután leadta a rendelést Race-shop webhelyén, automatikus e-mailt fog kapni az átutalás minden részletével. A Race-shop elfogad régi és új Visa kártyákat, régi és új Visa Electron kártyákat, V PAY típusú kártyákat, MasterCard kártyákat, MasterCard Electronik kártyákat, Maestro kártyákat, Diners Club kártyákat, Amex kártyákat (csak a Váci úti átvételi pontokon).

Mennyibe kerül a kiszállítás a Race-shop-nál?

A szállítás a rendelés súlyától függ, 2 kg-on belül: 1300 Ft, 5 kg-on belül: 1400 Ft, 10 kg-on belül: 1500 Ft, 20 kg-on belül: 1500 Ft, 30 kg-on belül: 2200 Ft, 40 kg-on belül: 2500 Ft , 30 000 forint feletti vásárlás esetén Race-shop viseli a szállítási költséget! Az utánvétes kezelési költség 390 Ft. Rendelés 14:00-ig Amennyiben minden megrendelt termék készleten van, a megrendelt termékek még aznap kiszállításra kerülnek. Körülbelül 1 munkanapon belül a küldemény közvetlenül a GLS-hez érkezik az Ön címére 8:00 és 18:00 között.

A Race-shop támogatja a nagykereskedelmi üzletet?

A Race-shop kedvezményes árakat kínál, ha Ön ugyanabban a vállalkozásban dolgozik (autójavítás vagy -módosítás, autóalkatrészek értékesítése, autótartozékok stb.). Az első nagykereskedelmi áron történő első megrendelés feltétele minimum 30.000 Ft ÁFA nélkül. Nagykereskedelmi ár feltételei: 1. Regisztráljon Race-shop webhelyén. 2. Küldje el és ellenőrizze vállalkozási engedélyét vagy cégkivonatát vagy egyéb dokumentumokat.

Mennyit spórolhatok a Race-shop webáruházában?

A Race-shop pénzt takaríthat meg az ügyfeleknek különféle ajánlatok, promóciók és kedvezmények révén. Ha ésszerűen használja a Race-shop Kuponok-t, a fogyasztók élvezhetik az eredeti ár 60% kedvezményét, és átlagosan egy tétel megvásárlásával spórohatnak Ft19-t a Race-shop webüzletében.

Miért érvénytelen a Race-shop promóciós kódja?

Megerősítheti, hogy a Race-shop promóciós kódját egyszer használták-e vagy lejárt-e. A fenti helyzetnek megfelelő promóciós kódokat nem tudják használni. A race-shop.hu oldalán megtekintheti a Race-shop használati előzményeit.

Race-shop-nek lesz egy fekete pénteki promóciója?

Igen. Túl őrültnek gondolja a "fekete péntek"-et, akkor figyelnie kell a 2022i Race-shop online fekete pénteki vásárfesztiválra! A Race-shop által a hálás ügyfelek számára biztosított Kuponok-t hozhatja az ügyfeleknek!

Iratkozzon fel hírlevelünkre, és időben kedvezményeket kaphat