allkuponkodok.org
Főoldal Üzletek PlatinumShop Kuponok

PlatinumShop Kuponok és Kuponkódok - Augusztus 2022

Használatával a PlatinumShop Kedvezmények és Kedvezmény Kódok az alábbi listából, hogy hozzáférjenek a legjobb áron.

FAQ for PlatinumShop

Milyen fizetési módokat fogad el PlatinumShop?

A PlatinumShop Maestro, American Express, Visa, Mastercard, SimplePay és más hitelkártyás fizetési módokat kínál ügyfeleinek. Természetesen készpénzzel is lehet fizetni a futárszolgálatnál. Ha banki átutalással szeretne fizetni, kérik, hogy először vegye fel a kapcsolatot az üzlettel, és az üzlet elmondja a konkrét menetét. A PlatinumShop nem támogatja a PayPal-t, a SZÉP-kártyákat, az Edenred-kártyákat stb.

Vállal a PlatinumShop termékgaranciát?

A PlatinumShop értékesítés utáni szolgáltatást biztosít minden termékhez. 100.000 Ft alatti rendelés esetén az eladó 12 hónap gyártói garanciát vállal. 100.000 Ft feletti rendelés esetén az eladók 24 hónap gyártói garanciát vállalnak termékeikre. Ha a vásárló attól tartana, hogy a termék garanciális szolgáltatása többletköltséget jelenthet a számára, az eladó megnyugtatja, hogy legfeljebb csak a szállítási költséget kell viselnie, többletköltséget nem.

Mik a PlatinumShop-nél a visszaküldés feltételei?

PlatinumShop az ügyfélnek 14 napot ad, hogy visszatérítést kérjen az üzlettől. Az eladó örömmel teljesíti kérését, ha a visszaküldött termék és a külső csomagolás jó állapotú és vásárlási számlával rendelkezik. De bizonyos higiéniai okok miatt, olyan termékeknél, mint például a fejhallgató és a ruhák, az eladó nem fogad el visszaküldést. Az aktivált elektronika és egyes egyedi termékek szintén nem jogosultak visszaküldésre.

Mennyit spórolhatok a PlatinumShop webáruházában?

A különböző promóciós tevékenységek szerint az ügyfelek különböző termékkedvezményeket élvezhetnek a PlatinumShop üzletében. Általában azok az ügyfelek, akik a PlatinumShop webhelyen szeretnének vásárolni, minden rendelésenként átlagosan megtakaríthatnak Ft34 -t. Több pénz megtakarítása érdekében követheti a PlatinumShop hivatalos fiókját a különböző közösségi média platformokon, hogy megismerje a PlatinumShop legújabb ajánlatait és legújabb Kuponok adatait!

Miért érvénytelen a PlatinumShop promóciós kódja?

Ha a PlatinumShop promóciós kódja nem érhető el, ellenőrizze, hogy megfelel-e a használati szabályoknak, egyszer használták-e, lejárt-e, vagy nem különbözteti meg a kis- és nagybetűket. Mivel a PlatinumShop minden promóciós kódjának érvényességi ideje van, és csak egyszer használatos.

PlatinumShop-nek lesz egy fekete pénteki promóciója?

Igen. A világot átható fekete pénteki fesztivál szokás szerint 2022 -ben is rendezik. A "fekete pénteken” minden PlatinumShop terméke kedvezményes lesz, aminek egy év alatt soha nem volt kedvezménye is. Szuper magas kedvezménnyel rendelkező PlatinumShop Kuponok is várjá Önt.

Iratkozzon fel hírlevelünkre, és időben kedvezményeket kaphat