allkuponkodok.org
Főoldal Üzletek Pitbullcase Kuponok

Pitbullcase Kuponok - Január 2023

Használja a legújabb Pitbullcase Kedvezmények és Kedvezmény Kódok, amelyek az alább felsorolt. Takarítson meg 60% -ot Pitbullcase Akciók Január 2023.

HIRDETÉS

 • Alkalmazza az összes Pitbullcase kódot fizetéskor egyetlen kattintással.

  Több mint 2 000 000 felhasználó megbízható

  Ellenőrzött

 • FAQ for Pitbullcase

  Van-e garancia a Pitbullcase termékre?

  A Pitbullcase alapvető termékgarancia 6 hónap: az átvételkor észlelt törésre, törésre, kopásra, tipográfiai hibákra és anyaghibákra vonatkozik. A garancia 12 hónap, ha az ügyfél további festékrétegeket rendel egyedi tervezésű termékekhez. A garancia érvényét veszti a következő esetekben: nem rendeltetésszerű használat, módosítás, helytelen vagy szakszerűtlen kezelés, nem megfelelő tárolás, sérült alkatrészek vagy egyéb, nem gyártási hibák, valamint az egyedi fényképészeti termékek, ha közvetlen víznyomásnak vagy hosszan tartó magas páratartalomnak vannak kitéve, valamint huzamosabb ideig idő (5-10 perc)) vízbe merítve.

  Milyen típusú bankkártyával lehet fizetni a Pitbullcase webáruházban?

  A Pitbullcase ügyfelei utánvéttel, banki átutalással, hitelkártyával és PayPal-lal fizethetnek. Sajnos nem tudják feldolgozni a banki átutalással, hitelkártyával és PayPal-lal leadott rendeléseket mindaddig, amíg a termék vételárát jóvá nem írják Pitbullcase számláján. Ha a fizetés 48 órán belül nem történik meg, kollégáik felveszik Önnel a kapcsolatot, hogy segítsenek megoldani a problémát, vagy segítsenek más fizetési mód kiválasztásában.

  Mennyibe kerül a Pitbullcase termékeinek szállítási költsége?

  A szállítási költség a fizetési módtól és a szállítási módtól függ. PayPal választása esetén bankkártyás fizetés, banki átutalás: Foxpost csomagautomata: 790 Ft, expressz Egy házhoz szállítás: 990 Ft. Utánvét esetén a szállítási idő 3-5 munkanap. Amikor a megrendelt termék elkészült és kiszállításra került, a Pitbullcase értesítő levelet küld az Ön regisztrált e-mail címére, amelyben közli, hogy rendelése állapota „Rendelése teljesítve” értékre változott. A megrendelt termékeket 8:00 és 17:00 óra között az e-mail elküldését követő 1-2 munkanapon belül kézbesítik.

  Milyen minőségű Pitbullcase nyomtatása?

  A nyomat minőségét és színét számos tényező befolyásolja. Sajnos a különböző anyagú héjak, kemény hátlapok, felhajtható tokok, szilikon tokok eltérő felülettel, sűrűséggel és színnel rendelkeznek, így a szín és a minőség némileg eltérhet a monitoron láthatótól. Fontos, hogy jó minőségű, nagy felbontású, tiszta körvonalakkal és jó fényviszonyokkal rendelkező képeket készítsen, hogy Pitbullcase a lehető legjobb képminőséget és színsémát érje el a monitoron. Mindenesetre, ha nem biztos a képminőségben, a Pitbullcase munkatársai szívesen segítenek a megfelelő kép kiválasztásában.

  Mennyit spórolhatok a Pitbullcase webáruházában?

  Az elmúlt hónapban szinte minden Pitbullcase webáruházában történő vásárlás során a vásárló megtakaríthat Ft36-t. Nagyszabású promóciók és éves kedvezmények révén az ügyfelek több Kuponok -t is kaphatnak a Pitbullcase -től, hogy többet takaríthassanak meg!

  Miért érvénytelen a Pitbullcase promóciós kódja?

  Ellenőrizheti, hogy a Pitbullcase promóciós kódja alkalmazható-e az Ön által fizetendő árukra, és hogy azt használták-e vagy lejárt-e. Ha a fenti helyzet bekövetkezik, a promóciós kód nem lesz elérhető a Pitbullcase-nál. Meg kell jegyezni, hogy a promóciós kódnak meg kell felelnie a Pitbullcase használatának feltételeinek, hogy a promóciós kód érvényes legyen.

  Pitbullcase-nek lesz egy fekete pénteki promóciója?

  Igen. Pitbullcase hálaadás után megkezdi az árusítást! Addigra minden információt megtalál a Pitbullcase "Fekete péntekről" a allkuponkodok.org oldalán.

  További Akciók, mint Pitbullcase Kedvezmény Kódok

  • Ajánlatok

   Mango – Alkalmi Ruhák

   Mango Kupon Lejár 21-3-23
  • Ajánlatok

   Limitált Ajánlat: 30%-os árengedmény

   GROSBASKET Kupon Lejár 16-2-23
  • Ajánlatok

   Spórolj Akár 15%-t Kollekciók Termékekre Alinda Oldalon

   Alinda Kupon Lejár 1-2-23
  • Ajánlatok

   Szerezz 50% Megtakarítás A Megrendelésenes Mozogj, Segíts, Spórolj Termékeket CHERRISK Oldalon

   CHERRISK Kupon Lejár 9-2-23
  • Ajánlatok

   Élvezz Támogatás Készpénz Befizetés Terméket Legolcsóbban 1.000Ft-tól MesterMC Oldalon

   MesterMC Kupon Lejár 6-2-23
  • Ajánlatok

   Élvezz Babaúszás Terméket Legolcsóbban 2.000Ft-tól Miskolctapolca Oldalon

   Miskolctapolca Kupon Lejár 24-1-23
  • Ajánlatok

   Kendama 12558.00Ft-tól

   SPINEO Kupon Lejár 5-2-23
  • Ajánlatok

   Kapj Akár -65%es Ajándékok Férfi

   Gate Kupon Lejár 29-1-23

  Iratkozzon fel hírlevelünkre, és időben kedvezményeket kaphat