allkuponkodok.org
Főoldal Üzletek Pihetex Kuponok

Pihetex Kuponok és Kedvezmény Kódok - Október 2022

Az egyik legboldogabb dolog az, ha élvezi a 60% szeretett Pihetex termékeit. Szerezzen további kedvezményeket a Pihetex Kuponok és Kedvezmények kategóriákban a Október 2022 évben.

FAQ for Pihetex

Hogyan tudok fizetni, ha Pihetex online boltjában vásárolok?

Az egyszerű fizetési rendszeren keresztül bankkártyával is fizethet. A termék futárszolgálati díját a csomag átvétele után is kifizetheti a futárnak. A kosarában lévő termékekért banki átutalással is fizethet. kérik, utaljon át pénzt Pihetex bankszámlájára a rendelés leadását követő 3 napon belül. kérik, a megjegyzések közé írja be a rendelési számát. A Pihetex PayPal fizetési rendszert, elfogadott hitelkártyákat is kínál: Visa (és néhány Electron kártya), EC/MC dombornyomott kártyák.

Milyen szállítási módok közül választhatok a Pihetex webáruházban?

A GLS magas szintű csomagszállítási szolgáltatást nyújt. Az európai piac egyik legnagyobb futárszolgálata, mind megbízható szállítási időkkel és csomagkezeléssel, felhasználóbarát modern informatikai támogatással és rugalmas testreszabott megoldásokkal. Pihetex 1 héten belül kiszállításra kerül. Szállítási költség 1490 Ft, 20 000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes szállítás.

Mi a Pihetex Kids Online Gift Certificate?

A Pihetex Kids Online Gift Certificate egy előre telepített értékkártya, amelyet beválthat Pihetex online áruházában, amikor megvásárol egy terméket vagy szolgáltatást. Igény szerint tetszőleges címletben (minimum 1000 Ft) vásárolhat kiválasztott online utalványokat, melyeket a feltöltéstől számított 1 éven belül a címlet erejéig használhat fel a címzett. Válassza ki kedvenc ajándékutalványát, tegye a kosárba, és küldje el megrendelését. Miután megkapta, Pihetex felveszi Önnel a kapcsolatot telefonon, és számlát küld Önnek, és Ön végrehajtja az utalást. A befizetés beérkezése után e-mailben elküldik az utalványt a címzettnek. 1000, 5000 és 10 000 forint értékű online ajándékkártyák közül válogathatsz.

Hogyan lehetek Pihetex hűséges ügyfele?

16.500 Ft-ot költöttél első vásárlásodra. Ebben az esetben továbbra is az ügyfélkörbe tartozol és állandó kedvezményed: 0%. Második vásárlásakor 35.500 Ft-ot költ. Ebben az esetben a webáruház az első vásárlás értékéhez (16 500 Ft plusz 35 500 Ft, ami 52 000 Ft) hozzáad, így a webáruház automatikusan átsorolja a Törzsvásárlói csoportba, ezentúl kapsz 5% kedvezmény minden vásárlásra. Pontokat gyűjthet Pihetex online áruházában történő vásárlások után. Minden elköltött 100 forint után egy pontot kapsz, amelyet 1 forintra válthatsz.

Mennyit spórolhatok a Pihetex webáruházában?

Az ügyfél szempontjából a Pihetex 9 féle elérhető ajánlatot nyújt az ügyfeleknek a pihetex.hu webhelyén, a fogyasztók pedig az eredeti ár 60% kedvezményét élvezhetik. Október -ig az ügyfelek átlagosan megtakarítottak Ft32 -t a pihetex.hu-on!

Miért érvénytelen a Pihetex promóciós kódja?

Ha a Pihetex promóciós kódját már használták, vagy nem esik le a felhasználási határidőn belül, akkor a promóciós kód nem lesz elérhető. Ellenőrizheti, hogy fennáll-e a fenti helyzet, vagy a promóciós kódja nem tartozik a Pihetex vonatkozó termékhasználati típusába. Részletesen ellenőrizheti a promóciós kód használati szabályait a pihetex.hu-on.

Pihetex-nek lesz egy fekete pénteki promóciója?

Igen. Túl őrültnek gondolja a "fekete péntek"-et, akkor figyelnie kell a 2022i Pihetex online fekete pénteki vásárfesztiválra! A Pihetex által a hálás ügyfelek számára biztosított Kuponok-t hozhatja az ügyfeleknek!

Iratkozzon fel hírlevelünkre, és időben kedvezményeket kaphat