allkuponkodok.org
Főoldal Üzletek Monobrand

Monobrand Kuponok és Kuponkódok - Május 2022

Használatával a Monobrand Kedvezmények és Kedvezmény Kódok az alábbi listából, hogy hozzáférjenek a legjobb áron.

FAQ for Monobrand

Mennyi a szállítási költség a Monobrand-nál?

Rendelés feldolgozása: hétköznap 10-14 óráig. Monobrand a DPD Expresszel Magyarország egész területére szállít 1000 Ft átalánydíj ellenében. 50.000 Ft feletti vásárlás esetén a kiszállítás ingyenes. A szállítási idő hétköznap 8-tól 17 óráig tart. Cégünk a rendelés leadását követő 2-5 munkanapon belül kiszállítja az árut Ha bármi probléma adódik, az ügyfélszolgálat értesíti!

Milyen fizetési módok közül választhatok a Monobrand webáruházban?

Utánvét: DPD expressz esetén bankkártyával vagy készpénzzel fizethet. Online bankkártyás fizetés: A fizetés a Barion rendszerén keresztül történik. A hitelkártya adatait nem küldikel a kereskedőnek. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank által szabályozott intézmény. Monobrand szeretné minden kedves vásárlónk figyelmét felhívni az ingyenes kiszállításra 50 000 Ft feletti rendelés esetén.

Mennyit spórolhatok a Monobrand webáruházában?

A Monobrand különböző kedvezmények, promóciók és árcsökkentési tevékenységei révén pénzt takaríthat meg az ügyfeleknek. Az ügyfelek átlagosan megtakaríthatnak Ft9-t a Monobrand minden egyes termékrendeléshez.

Miért érvénytelen a Monobrand promóciós kódja?

Megerősítheti, hogy a Monobrand promóciós kódját egyszer használták-e, vagy lejárt-e. Ellenőrizheti a promóciós kód használatának módját és szabályait a monobrand.hu webhelyén. Ha képes volt használni a Monobrand promóciós kódját, támogatását nagyon szívesen látják.

Monobrand-nek lesz egy fekete pénteki promóciója?

Igen. A "fekete péntek" a Monobrand legfontosabb vásárlási eseménye minden évben, és a allkuponkodok.org-on valós idejű tájékoztatást nyújt az ügyfeleknek és frissíti a Monobrand kedvezményinformációit.

Iratkozzon fel hírlevelünkre, és időben kedvezményeket kaphat