allkuponkodok.org
Főoldal Üzletek KAMODY kupon

KAMODY Kedvezmények - Október 2022

Ezen az oldalon nemcsak a KAMODY kuponkód és Kedvezmények, hanem a KAMODY hasonló márkákhoz tartozó Kedvezmények és Kedvezmény Kódok is megtalálhatók. Felhívjuk a figyelmét, hogy az összes Kedvezmény Kódok itt érvényes.

FAQ for KAMODY

Milyen szállítási módok közül lehet választani a KAMODY webáruházban?

A szállítási idő a futárszolgálattól a GLS esetében két munkanapig, a Dachser és a Gebrüder Weiss esetében pedig öt munkanapig terjed. A futárszolgálat díját a termék súlya és mérete határozza meg. Személyes átvételre nincs lehetőség, a KAMODY csak a kiszállításokat bonyolítja le. KAMODY megpróbálja csomagjait a megadott szállítási címre kézbesíteni a megrendeléskor megadott várható kézbesítési időn belül, hogy mérje az MPL, Sprinter és GLS futárszolgálatok valószínűségét. Ha nem szeretne futárra várni, kijelölhet GLS csomagpontot vagy Csomagátvételi pontot is, ahol munkaidőben bármikor átveheti megrendelését. A KAMODY raklapszállítási partnere a Dachser és Gebrüder Weiss futárszolgálat, és a szállítási idő a csomagolás befejezését követő 5 munkanap.

Milyen típusú bankkártyával lehet fizetni a KAMODY webáruházban?

Utánvét: Amennyiben a megrendelt terméket futárszolgálat szállítja ki, a Felhasználó a megrendelt termék kézhezvétele után készpénzben vagy bankkártyával fizetheti ki a futárcégnek a rendelés végösszegét. Online hitelkártya: A Felhasználó dönthet úgy, hogy a megrendelés végösszegét online bankkártyával fizeti ki a szolgáltató által használt pénzügyi szolgáltató biztonságos fizetési rendszerén keresztül. Banki átutalással: A felhasználóknak 14 napon belül lehetőségük van a megrendelés összegét KAMODY bankszámlájára utalni.

Van-e garancia a KAMODY termékre?

Ha a KAMODY terméke meghibásodik, az ügyfél garanciális igényt érvényesíthet a szolgáltatónál. Fogyasztói szerződés esetén az átvételkor már meglévő termékhibára a vásárló az átvételtől számított 2 éves elévülési határidőn belül szavatossági igényt érvényesíthet. A két éves elévülési idő letelte után a vásárlók már nem gyakorolhatják kellékeikre szavatossági jogukat.

Mennyit spórolhatok a KAMODY webáruházában?

A KAMODY a lehető legkedvezőbb árat biztosítja az ügyfeleknek. A rendelési statisztikák szerint a Október példáját véve a allkuponkodok.org látogatói böngészik a honlapot, és megkapják a KAMODY kupon-t, ezzútal minden egyes megrendelésként átlagosan megtakarít Ft31-t.

Miért érvénytelen a KAMODY promóciós kódja?

KAMODY minden promóciós kódjához beállít egy felhasználási dátumot, és minden promóciós kód korlátozott számú alkalommal rendelkezik. Ha nem érhető el, ellenőrizze, hogy érvénytelen vagy használták-e. Ha megerősíti, hogy a fenti helyzetek egyike sem fordul elő, ellenőrizheti a KAMODY kuponkód-használati szabályokat, néha azonos termék fizetésékor nem használhatók egyszerre.

KAMODY-nek lesz egy fekete pénteki promóciója?

Igen. Szeretne ajándékot adni a családjának és barátainak a KAMODY -től az év végén? Akkor nem hagyhatja ki a KAMODY fekete pénteki akcióját! 2022-ben a fekete péntek a tervek szerint jön, üdvözöljék a csatlakozásban a KAMODY webáruház.

Iratkozzon fel hírlevelünkre, és időben kedvezményeket kaphat