allkuponkodok.org
Főoldal Üzletek Extreme Audio Kuponok

Extreme Audio Kuponok és Kuponkódok - Augusztus 2022

Válassza ki a legjobb Extreme Audio Kuponkódok és Kedvezmény Kódok webhelyünket, és vegye igénybe a 60% kedvezményt a Augusztus 2022 alatt.

FAQ for Extreme Audio

Milyen fizetési módok közül választhatok a Extreme Audio webáruházban?

Extreme Audio a következő kártyákat fogadja el: VISA, VISA Electron, V PAY, MasterCard, Maestro. Választhat úgy is, hogy a termék árát és a szállítást készpénzben fizeti a termék átvételekor. Amennyiben a rendelés értékét a csomag átvételekor készpénzben vagy bankkártyával szeretné kiegyenlíteni, kérik, válassza az „utánvétes” fizetési módot. Az utánvét díja 350 Ft. A termékért banki átutalással is fizethet.

Mennyi a szállítási költség a Extreme Audio-nál?

A GLS Express szolgáltatás a megrendelt terméket az Ön által megadott szállítási címre szállítja ki, ahol személyesen is átveheti. Szállítási költség 1.499 Ft, 15.000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes a szállítás. Az online vásárlásnál a háztól házig szállítás a legnépszerűbb, de évről évre nő a személyes átvétel aránya. Az ügyfelek kényelmesen, saját menetrendjük szerint vehetik át a készpénzes fizetésre rendelkezésre álló GLS Csomagpontokat. Személyesen is átveheti Extreme Audio üzletében.

Van-e garancia a Extreme Audio termékre?

Az Extreme Audio által értékesített összes új termékre a vonatkozó törvényeknek megfelelően legalább 12 hónapos jótállás vonatkozik. Az érintett termékekre vonatkozó hosszabb garanciális időszakokat külön jelezzük! A jótállás kezdő dátuma a számla és a jótállási jegy kelte. A fogyasztóvédelmi előírások szerint, ha 72 órán belül hibás terméket észlelnek, a gyártó köteles azt kicserélni.

Mennyit spórolhatok a Extreme Audio webáruházában?

Különböző kedvezmények és promóciók révén a Extreme Audio kiváló minőségű és olcsó termékeket kínál az ügyfeleknek. Jelenleg a Extreme Audio folytat 13 féle promóciós tevékenységet . Átlagosan a Extreme Audio webáruházában megtakaríthat Ft23-t.

Miért érvénytelen a Extreme Audio promóciós kódja?

Extreme Audio promóciós kódjai lehetséges érvénytelenek, és minden promóciós kód csak egyszer használható. Győződjön meg arról, hogy a Extreme Audio promóciós kódját nem használták, és még az érvényességi időn belül marad. A promóciós kódok használatának szabályait a extremeaudio.hu webhelyén is ellenőrizheti.

Extreme Audio-nek lesz egy fekete pénteki promóciója?

Igen. A Extreme Audio fekete pénteki kampánya sok ügyfél figyelmét felkelti, és a Extreme Audio fog megfelelni az ügyfelek elvárásainak. 2022-ben továbbra is szuper kedvezményeket és Extreme Audio Akciók -t nyújt az ügyfeleknek! A kedvezményekkel kapcsolatos részletekért kérjék, kövesse a allkuponkodok.org Extreme Audio oldalát a promóció ideje alatt!

Iratkozzon fel hírlevelünkre, és időben kedvezményeket kaphat