allkuponkodok.org
Főoldal Üzletek Electrolux Kuponok

Electrolux Kuponok - Október 2022

Ne habozzon, ha felfed egy Electrolux Kuponok -et, ha engedményt kap 90% -ig, ezen a környéken: Október 2022.

FAQ for Electrolux

Eredeti alkatrészeket árul a Electrolux?

Igen, gyártóként a Electrolux kizárólag eredeti Electrolux alkatrészeket és tartozékokat értékesít a webáruházában. Vegye figyelembe, hogy a más kereskedők által forgalmazott általános vagy hasonló alkatrészek nem feltétlenül illeszkednek az Ön készülékéhez. Használatuk érvénytelenítheti a garanciát. Ezért azt tanácsolják, hogy ne használjon más kereskedők által forgalmazott alkatrészeket.

Milyen fizetési módok közül lehet választani a Electrolux webáruházban?

A termékért a Electrolux weboldalánfelsorolt ​​fizetési módokkal fizethet. A Electrolux biztonságos online fizetést biztosít külső szolgáltatók segítségével, akik automatikusan titkosítják fizetési adatait, amikor megadja azokat, így Ön mindig a legmagasabb szintű biztonságot élvezheti. Ha bankkártyával fizet, a rendelés leadásakor meg kell adnia bankkártya adatait. Hitelkártyáját a megrendelés visszaigazolásakor terheljük meg.

Milyen szállítási módok közül lehet választani a Electrolux webáruházban?

A kiválasztott termékeket kizárólag Magyarországon belül szállítják. Ha külföldi szállítási címet szeretne megadni, válassza ki az adott ország webáruházát, és ott adja le rendelését. Electrolux az eredeti terv alapján megrendelt alkatrészeket és tartozékokat szállít. A rendelések kiszállítása kizárólag Magyarországon történik, a rendelés maximális összege nem haladhatja meg a 90.000 Ft-ot. A „Raktáron” jelzésű alkatrészeket vagy tartozékokat általában 7 munkanapon belül, az „Out of stock” jelzésű alkatrészeket vagy tartozékokat pedig szintén az érkezéstől számított 7 napon belül szállítják ki. Értesítik Önt, ha a becsült szállítási időn belül nem állnak rendelkezésre alkatrészek vagy tartozékok. Ha a rendelési mennyiségben nincs alkatrész vagy tartozék, akkor értesítik, és eldöntheti, hogy kisebb mennyiséget szeretne-e rendelni, vagy lemondja a rendelést. Egyszeri kiszállítás díja bruttó 990 Ft és utánvét 1790 Ft, mely minden utánvétes rendelésre vonatkozik a rendelés értékétől függetlenül. 12.500 Ft feletti rendelés esetén a kiszállítás ingyenes.

Mennyit spórolhatok a Electrolux webáruházában?

A Electrolux különböző kedvezmények, promóciók és árcsökkentési tevékenységei révén pénzt takaríthat meg az ügyfeleknek. Az ügyfelek átlagosan megtakaríthatnak Ft14-t a Electrolux minden egyes termékrendeléshez.

Miért érvénytelen a Electrolux promóciós kódja?

Ha a Electrolux promóciós kódja nem érhető el, kérik, erősítse meg, hogy lejárt-e vagy használták-e. Mivel a Electrolux minden promóciós kódjának meg lesz egy használati ideje, valamint az alkalmazott szabályok és módszerek. Jelentkezzen be a shop.electrolux.hu webhelyre és kattintson a megtekintéshez.

Electrolux-nek lesz egy fekete pénteki promóciója?

Igen. A fekete pénteki karnevál nagyszerű alkalom arra, hogy a Electrolux áruházában karácsonyi ajándékokat vásároljon a családjának! 2022-ben november negyedik péntekén tartják a Electrolux webáruházában! Electrolux Akciók-e számos előnnyel jár az ügyfelek számára.

Iratkozzon fel hírlevelünkre, és időben kedvezményeket kaphat