allkuponkodok.org
Főoldal Üzletek Autogumibolt Kuponok

Autogumibolt Kuponok és Kuponkódok - Május 2024

Válassza ki a legjobb Autogumibolt Kuponkódok és Kedvezmény Kódok webhelyünket, és vegye igénybe a 35% kedvezményt a Május 2024 alatt.

HIRDETÉS

 • Alkalmazza az összes Autogumibolt kódot fizetéskor egyetlen kattintással.

  Több mint 2 000 000 felhasználó megbízható

  Ellenőrzött

 • FAQ for Autogumibolt

  Van-e garancia a Autogumibolt termékre?

  Ha a Autogumibolt bármely terméke hibás, a garancia a törvény által megengedett legteljesebb mértékben érvényesíthető. Cégük 12 hónap garanciát vállal az általuk forgalmazott termékekre. Minden egyéb jótállási időszak a terméken vagy a mellékelt jótállási dokumentumon van feltüntetve. A jótállási időszak kezdő dátuma a számla kelte, és ha a termékhez nincs külön jótállási jegy, akkor a számla egyben jótállási jegy is.

  Mennyi a szállítási költség a Autogumibolt-nál?

  Ha 4-nél több gumiabroncsot rendel, az Autogumibolt fedezi a szállítási költséget! A szállítási díj egy gumiabroncs rendelése esetén 2000 Ft, négy gumiabroncs rendelése esetén egyenként 1500 Ft a szállítási díj. Házhoz szállítást kérhet az ország bármely településére. Csak az átvételkor kell fizetnie a futárszolgálatnak. A futárszolgálatok kézbesítése munkaidőben munkanapokon 8-17 óráig történik, ezért kérik, hogy a szállítási adatok között adjon meg egy címet, ahol Ön vagy megbízottja (pl. ismerőse, rokona) napközben átveheti küldeményét.

  Hogyan tudok fizetni, ha Autogumibolt online boltjában vásárolok?

  Hitelkártyás/hitelkártyás fizetés esetén a rendelés leadását követően a megrendelt termék elérhetőségét ellenőrzik, Autogumibolt visszaigazoló levelet küld, a link pedig a bankkártyás fizetési oldalra irányít, ahol megteheti. fizetni a rendelési díj termékét. A banki átutalás készpénzkímélő fizetési megoldás. A megrendelés feldolgozása után a számla másolatát elküldika megadott e-mail címre vagy faxszámra. A gumiabroncs megrendelését készpénzzel vagy bankkártyával is fizetheti az Autogumibolt miskolci üzletében. Eltérő rendelkezés hiányában a megrendelt gumikat a megrendeléstől számított egy hétig megőrzik, ezt követően a rendelés törlésre kerül.

  Mennyit spórolhatok a Autogumibolt webáruházában?

  A Autogumibolt maximálisan a legkedvezőbb árat biztosítja az ügyfeleknek. A vásárlási statisztikák szerint a allkuponkodok.org felhasználói átlagosan Ft15 -t takaríthatnak meg az elmúlt hónapban. Kövesse a Autogumibolt médiaplatformjait, hogy megismerje a legújabb eseményeket, amelyekkel több pénzt takaríthatnak meg Önnek!

  Miért érvénytelen a Autogumibolt promóciós kódja?

  Ha a Autogumibolt promóciós kódja nem érhető el, kérjük, erősítse meg, hogy lejárt-e vagy használták-e. Mivel Autogumibolt minden promóciós kódnak megfelelő időkorlátja van. Annak tisztában kell lennie, hogy a Autogumibolt promóciós kuponkódja használatakor meg kell erősítenie, hogy megfelel-e a fenti feltételeknek.

  Autogumibolt-nek lesz egy fekete pénteki promóciója?

  Igen. A allkuponkodok.org kívánsága az, hogy az ügyfelek egész évben minden vásárlási fesztiválon élvezhetik magukat. A Autogumibolt fekete pénteki rendezvénye karácsony előtt egy hónappal kezdődik. Teljes termék kedvezménye és még sok más Autogumibolt Kuponok vár Önre!

  További Akciók, mint Autogumibolt Kedvezmény Kódok

  • Ajánlatok

   Kapj Karosszéria Javító Szerszámok Terméket Csak 14.666Ft-ért Fetis Oldalon

   Fétis Kupon Lejár 19-5-24
  • Ajánlatok

   A Rendi Időről Időre Csak Tagoknak Kínál Kedvezményeket, Regisztráljon

   Rendi Kupon Lejár 17-5-24
  • Ajánlatok

   30% Kedvezmény A Polokra, Ruharka, Kiegeszitokre Es Mas Kijelolt Termekekre A

   House Kupon Lejár 22-5-24
  • Ajánlatok

   Spórolj Akár 45%-t Szögletes Zuhanykabin Termékekre Homelux Oldalon

   Homelux Kupon Lejár 23-5-24
  • Ajánlatok

   Regisztráljon A Shop.yaasa.hu Címen, és Szerezze Be Az Exkluzív Kuponkód Szolgáltatást

   Yaasa Kupon Lejár 18-5-24
  • Ajánlatok

   Headsettek 8990Ft-tól

   Tokgalaxis Kupon Lejár 23-5-24
  • Ajánlatok

   Élvezz Comfort Terméket Legolcsóbban 16990Ft-tól ISTYLE Oldalon

   ISTYLE Kupon Lejár 23-5-24

  Iratkozzon fel hírlevelünkre, és időben kedvezményeket kaphat

  Feltételezzük, hogy ha folytatja, elfogadja a Cookie-szabályzatot.