allkuponkodok.org
Főoldal Üzletek Autogumibolt Kuponok

Autogumibolt Kuponok és Kuponkódok - Október 2022

Válassza ki a legjobb Autogumibolt Kuponkódok és Kedvezmény Kódok webhelyünket, és vegye igénybe a 60% kedvezményt a Október 2022 alatt.

FAQ for Autogumibolt

Van-e garancia a Autogumibolt termékre?

Ha a Autogumibolt bármely terméke hibás, a garancia a törvény által megengedett legteljesebb mértékben érvényesíthető. Cégük 12 hónap garanciát vállal az általuk forgalmazott termékekre. Minden egyéb jótállási időszak a terméken vagy a mellékelt jótállási dokumentumon van feltüntetve. A jótállási időszak kezdő dátuma a számla kelte, és ha a termékhez nincs külön jótállási jegy, akkor a számla egyben jótállási jegy is.

Mennyi a szállítási költség a Autogumibolt-nál?

Ha 4-nél több gumiabroncsot rendel, az Autogumibolt fedezi a szállítási költséget! A szállítási díj egy gumiabroncs rendelése esetén 2000 Ft, négy gumiabroncs rendelése esetén egyenként 1500 Ft a szállítási díj. Házhoz szállítást kérhet az ország bármely településére. Csak az átvételkor kell fizetnie a futárszolgálatnak. A futárszolgálatok kézbesítése munkaidőben munkanapokon 8-17 óráig történik, ezért kérik, hogy a szállítási adatok között adjon meg egy címet, ahol Ön vagy megbízottja (pl. ismerőse, rokona) napközben átveheti küldeményét.

Hogyan tudok fizetni, ha Autogumibolt online boltjában vásárolok?

Hitelkártyás/hitelkártyás fizetés esetén a rendelés leadását követően a megrendelt termék elérhetőségét ellenőrzik, Autogumibolt visszaigazoló levelet küld, a link pedig a bankkártyás fizetési oldalra irányít, ahol megteheti. fizetni a rendelési díj termékét. A banki átutalás készpénzkímélő fizetési megoldás. A megrendelés feldolgozása után a számla másolatát elküldika megadott e-mail címre vagy faxszámra. A gumiabroncs megrendelését készpénzzel vagy bankkártyával is fizetheti az Autogumibolt miskolci üzletében. Eltérő rendelkezés hiányában a megrendelt gumikat a megrendeléstől számított egy hétig megőrzik, ezt követően a rendelés törlésre kerül.

Mennyit spórolhatok a Autogumibolt webáruházában?

A Autogumibolt maximálisan a legkedvezőbb árat biztosítja az ügyfeleknek. A vásárlási statisztikák szerint a allkuponkodok.org felhasználói átlagosan Ft45 -t takaríthatnak meg az elmúlt hónapban. Kövesse a Autogumibolt médiaplatformjait, hogy megismerje a legújabb eseményeket, amelyekkel több pénzt takaríthatnak meg Önnek!

Miért érvénytelen a Autogumibolt promóciós kódja?

Ha a Autogumibolt promóciós kódja nem érhető el, kérjük, erősítse meg, hogy lejárt-e vagy használták-e. Mivel Autogumibolt minden promóciós kódnak megfelelő időkorlátja van. Annak tisztában kell lennie, hogy a Autogumibolt promóciós kuponkódja használatakor meg kell erősítenie, hogy megfelel-e a fenti feltételeknek.

Autogumibolt-nek lesz egy fekete pénteki promóciója?

Igen. A allkuponkodok.org kívánsága az, hogy az ügyfelek egész évben minden vásárlási fesztiválon élvezhetik magukat. A Autogumibolt fekete pénteki rendezvénye karácsony előtt egy hónappal kezdődik. Teljes termék kedvezménye és még sok más Autogumibolt Kuponok vár Önre!

Iratkozzon fel hírlevelünkre, és időben kedvezményeket kaphat